iets wat je nog wilt weten?

FAQ

Nieuwsgierig naar persoonlijke groei?

Leer meer over onze persoonlijke mentoring, interactieve workshops en op maat gemaakte opleidingen.

Waarom kiezen voor ons? Omdat we streven naar een persoonlijke benadering, diepgaand en professioneel.

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen in onze FAQ-sectie.

We nodigen je uit om de eerste stap te zetten naar jouw eigen groei en ontwikkeling.

Creatief, betrokken, speels, oprecht geïnteresseerd, intuïtief, positief, ervaring in bedrijfsleven en gezondheidszorg, ervaringsdeskundige, open minded, passie voor het menselijk brein, NLP en EFT.

Internationaal gecertificeerd NLP en hNLP trainer en eigenaar van geaccrediteerd opleidingsinstituut ‘Positive Development Academy’.

Digitale nomade, met een huis van steen en een huis op wielen. Moeder van 2 volwassen kinderen.

Ik ben jouw kansenontrafelaar en perspectiefonderzoeker. Dit betekent dat ik samen met jou op zoek ga naar wat jij al in je hebt en nog niet volledig kunt benutten: jouw talenten, je kwaliteiten, je krachten.

Hierdoor ontwikkel je zelf meer tools en mogelijkheden om datgene wat je wilt veranderen in jouw leven op een blijvende manier aan te gaan.

Dat kun je een coach noemen, of een trainer, maar dat zou de lading niet dekken. Dus wil je écht iets veranderen, dan ben je hier op je plaats!

De meeste mensen denken dat je pas tijdens een lastige periode of persoonlijke crisis met coaching begint. Maar je hoeft geen probleem te hebben om naar een coach te gaan.

Coaching is juist goed in te zetten om grotere problemen voor te zijn. Je kunt aan coaching denken wanneer je dreigt vast te lopen in werk/relaties. Of wanneer je meer over jezelf wil leren, je verder wil groeien, zodat je passende keuzes kunt gaan maken. Een coach kan daarbij een goede ondersteuning zijn. En ook een goede stok achter de deur, mocht je die nodig hebben.

En is er al wel sprake van een persoonlijke crisis of heb je moeite je staande te houden in de hard hollende maatschappij, ook dan kan coaching op z’n plaats zijn. Je zult sneller jouw krachten herkennen en kunnen inzetten om daar mee aan de slag te gaan en krachtiger je uitdagingen aan kunnen gaan.

In een coachtraject is het heel belangrijk dat we een vertrouwde setting kunnen creëren. Daarom vind ik het belangrijk dat we elkaar eerst leren kennen. Een voorwaarde om samen verder te gaan is dat we allebei een match voelen.

Omdat ik het fijnste werk met mensen die daar klaar voor zijn, die open staan voor een andere zienswijze én in staat en bereid zijn te investeren in een traject, is het belangrijk dat we elkaar leren kennen.
In ons matchgesprek bespreken we jouw verwachtingen en wensen en kan ik je vertellen of een van mijn trajecten bij jou aansluit.

Wanneer er geen match mocht zijn tussen ons zal ik mijn best doen je te helpen door in mijn netwerk te zoeken naar een coach die jou wellicht wel kan ondersteunen.

Een Matchgesprek is kosteloos en vrijblijvend en je hebt er altijd iets aan, dus in dit geval geldt: bij twijfel tóch doen!

Ben jij echt klaar om dingen anders te gaan doen, bereid jezelf in de spiegel aan te kijken en sta je open voor nieuwe perspectieven? Perspectieven die andere coaches wellicht niet aanreiken? Dan ben je bij mij precies waar je wilt zijn!

Niets is gestandaardiseerd. Ik begeleid je volledig op maat. In ons matchgesprek bespreken we in grote lijnen wat jouw doelen en wensen zijn. Naar aanleiding van dat matchgesprek doe ik je een voorstel en beslissen we of we samen verder gaan. Wanneer we beginnen met de coaching stellen we je doelen helder vast en maken we een rode draad. Naast de coachgesprekken maak ik voor jou een persoonlijke online leeromgeving waarin je opdrachten, oefeningen en uitleg krijgt over datgene wat er in de gesprekken aan bod komt. We bespreken steeds jouw pad en stellen waar gewenst jouw doelen bij. Samen werken we aan jouw nieuwe ‘jij’. Langs onze samen bepaalde rode draad, bepalen we het traject dat voor jou op maat is. We onderzoeken jouw patronen en triggers en werken naar een nieuwe ’kaart’ waardoor zelf het pad richting jouw doelen loopt. Door bewust te worden van jouw beschermingsmechanismen, beperkende overtuigingen en blokkades en het onderzoeken van jouw kernwaarden en passie neem je weer regie over jouw leven. De focus ligt op jouw toekomst. Ik creëer een veilige omgeving, waarin we samen bepalen welke tools je gaat gebruiken, zodat je deze na de coaching kunt blijven toepassen. Graag ontvang ik je in mijn praktijk, spreken we af op locatie of online.
Je gaat iets nieuws doen, iets wat je nog nooit hebt gedaan. Een investering in jezelf. Ik begrijp heel goed dat je op zoek bent naar een stukje zekerheid dat je hiermee de juiste keuze maakt. Dat is heel logisch, en tegelijkertijd ook niet. Want wanneer je iets nog niet daadwerkelijk hebt gedaan, kun je nog niet weten wat het resultaat gaat zijn. Dus je springt in het diepe! Je gaat op avontuur!
Jij en ik kunnen de toekomst niet voorspellen en ik kan je daarom geen garantie geven over het resultaat, dat zou ook niet eerlijk zijn en dat is juist één van mijn belangrijkste waarden. De garantie die ik je wel kan geven, is dat mijn enige doel is, jou te begeleiden op je reis en dat ik dat met hart en ziel zal doen. Ik help je jouw doelen te stellen, jouw blokkades te overwinnen, je kansen te ontrafelen en perspectieven te onderzoeken, zodat je na jouw traject zelf verder kunt.

De coaching vindt in overleg plaats op lokatie of via videogesprekken.

Omdat jouw traject volledig op maat is, bespreken we samen wat jou het beste past. Dat kan in de natuur zijn, bij jou thuis, in mijn bus, online, in mijn praktijk of een combinatie. 

Ik ben als trainer ABNLP geaccrediteerd en geef de volgende opleidingen:

 • NLP Practitioner
 • NLP Master Practitioner

Dit zijn 12-daagse opleidingen waarna jij je na het examen gecertificeerd hNLP/NLP Practitioner of gecertificeerd hNLP/NLP Master Practitioner mag noemen.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor de volgende workshops en trainingen:

 • NLP Introductiecursus
 • Familieopstellingen en systemisch werk
 • Omgaan met je innerlijke saboteur
 • Metaprogramma’s; talenten, motivatie en communicatievoorkeuren
 • en meer!

Speciaal voor (startend) coaches en therapeuten: 

 • Training omgaan met de innerlijke saboteur van jouw deelnemer
 • Training excellent coachen
 • Training systemische werk/familieopstellingen in 1-op-1 setting.
 • Training Metaprogramma’s

Mijn coachingstrajecten:

 • Energie in Balans (16 weken – bij klachten door stress, burn-out en bore-out)
 • 3, 6 of 12 maand traject, volledig op maat (persoonlijke begeleiding met jouw doel en rode draad centraal)
 • Kickstart jouw nieuwe leven (12 weken, op zoek naar je kern, je passie en de manier om dat om te zetten in een way of life)
 • Het PassieProfiel – onderzoek waar jouw Passie ligt en zoek van daaruit het werk dat bij je past

Voor werkgevers/bedrijven bied ik aan:

 • Traject ‘Energie in Balans’ (16 weken – Begeleiding bij stress, burn-out, verlies van energie en balans, preventief en herstelbegeleiding)
 • Traject ‘Onderzoek jouw kernkrachten en kwaliteiten’ (individueel of in kleine groepen, om te onderzoeken of werknemers hun natuurlijke krachten en talenten zo kunnen inzetten in hun werkomgeving dat meer balans en werkplezier ontstaat.
 • Leiderschapscoaching, met name gericht op persoonsgericht- en dienend leiderschap
 • Leiderschaps- en teamcoaching bij verandertrajecten
 • Persoonlijke trainingen, workshops en teamtrainingen op het gebied van o.a. focus, flow en timemanagement
 • Turbocolleges over de werking van het menselijk brein in relatie tot de werkomgeving
 • NLP en hNLP opleidingen (practitioner en master practitioner)
 • PassieProfiel Coaching voor werknemers die niet langer op hun plek zitten (loopbaanonderzoek)
 • Mentoring op gebied van persoonlijk leiderschap en communicatie

Voor mij sta jij op de eerste plaats. Wat betekent dat? Dat je naast de contactmomenten en de online leeromgeving ook gebruik mag maken van de mogelijkheid tussendoor contact op te nemen. Ik reageer (buiten vakanties, feestdagen en weekenden) binnen 48 uur. 

Ik houd van korte lijntjes en kan snel schakelen waar dat nodig is. 

Toch nog vragen?