Voor ondernemers en organisaties

‘ zet jouw werknemer in de rol die past

 

 

 Sta je als ondernemer, werkgever of leidinggevende voor strategische beslissingen omtrent je personele organisatie?  Wil je ontdekken hoe je je echt kunt onderscheiden van anderen?
Hoe zorg je ervoor dat je werknemers zich betrokken voelen en zich volledig kunnen inzetten voor jouw organisatie?

de talent- en motivatiescan

Een scherpe blik op talenten en motivatie

zo zet je je werknemer in zijn kracht

Sta je als ondernemer, werkgever of leidinggevende voor strategische beslissingen omtrent je personele organisatie?  Wil je ontdekken hoe je je echt kunt onderscheiden van anderen? Dan is de talenten- en motivatiescan van Positive Development Academy het allerbeste startpunt.

Positive Development Academy maakt als een van de eerste opleidingsinstituten in Nederland gebruik van de de iWAM-test. Deze test levert antwoorden op je personele vraagstukken, omdat het een diepgaand inzicht geeft in de sterke punten en motivaties van de individuele werknemer én het team. In slechts één sessie brengt Positive Development Academy de motivatie en kwaliteiten in kaart.

Ingewikkelde keuzes worden gemakkelijker te maken en de juiste richting wordt duidelijker.

De talent- en motivatiescan van Positive Development Academy stelt werkgevers in staat hun werknemers beter te begrijpen en hun potentieel optimaal te benutten. Het draagt bij aan een effectievere plaatsing van werknemers in de organisatie en een betere match tussen hun capaciteiten en de behoeften van de organisatie. Hierdoor kan de organisatie zich ontwikkelen en onderscheiden in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

waarom een talent- en motivatiescan uitvoeren?

Het inzetten van de Talent- en Motivatietest ondersteunt werkgevers helpen bij het bepalen van de juiste plaats voor (toekomstige) werknemers in hun organisatie. De Talent- en Motivatiescan van Positive Development Academy, met de iWAM-test, biedt waardevolle inzichten die werkgevers kunnen inzetten op verschillende gebieden:

 

 • Werving en Selectie
 • Retentie en Tevredenheid
 • Optimalisatie van teamsamenstelling
 • Versterkte bedrijfscultuur
 • Betere klantenservice
 • Verhoogde motivatie
 • Effectieve taaktoewijzing 
 • Vermindering van conflicten
 • Verhoogde innovatie
 • Gerichte persoonlijke ontwikkeling

Het Passieprofiel
Alle verandering begint met een beslissing

Positive Development Academy maakt gebruik van de Passie Profielmethode in outplacement, reintegratie en persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Het Passie Profiel is de moderne Methode die nieuwsgierige en gedreven professionals  helpt om op een eigenzinnige manier te ontdekken waar ze écht blij van worden en bewuste keuzes te gaan maken. 

De Methode voor Het Passie Profiel is sinds 2010 ontwikkeld door Bas Smeets die met ‘Maak Jouw Impact’ al meer dan 10 jaar laat zien dat zijn aanpak succesvol is. Het Passie Profiel is gebaseerd op gedegen onderzoek, de kennis van talloze experts en jarenlange praktische toepassing met meer dan 1000 klanten.

Het programma Passie Profiel is gericht op professionals die het liefst bij een organisatie werken en willen uitvinden in welke rol, op welke manier en in welke soort organisatie zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Het resultaat? Meer plezier, succes, energie en geluk. 

 

Het Passie Profiel Traject

In slechts 3 maanden tijd kunnen jouw medewerkers helderheid krijgen over hun ware aard, unieke talenten en passie.

Met onze methode zullen ze hun twijfels overwinnen, hun kracht ontdekken en een grondig implementatieplan opstellen.

Als werkgever begrijp je dat jouw medewerkers uiteindelijk een goed inkomen willen verdienen met werk dat hen energie geeft, voldoening schenkt en waarin ze succesvol kunnen zijn. Dit begint allemaal met duidelijke antwoorden op de vragen ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik?’.

Wanneer jouw medewerkers precies weten wat ze willen, in zichzelf geloven en enthousiast zijn, kunnen ze een strategie en plan ontwikkelen om hun nieuwe idee te valideren in de praktijk en vervolgens veilig uit te voeren.Onze moderne, 360 graden aanpak met de bewezen Passie Profiel methode sinds 2016 zal alles uit jouw medewerkers halen dat mogelijk al lang verborgen zit. Door te werken op mentaal, fysiek en emotioneel  vlak, zullen jouw medewerkers niet alleen hun nieuwe richting ontdekken, maar ook daadwerkelijk stappen zetten om het te realiseren.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Kijk direct voor een plekje in mijn agenda, voor je t weet zijn ze vergeven!

Coaching en training, voor jouw brein.

Waarom je juist hier moet zijn: 

Positive Development Academy is een ABNLP internationaal geaccrediteerd opleidingsinstituut

  • gecertificeerde opleidingen: 
   • NLP Practitioner
   • NLP Master Practitioner

Positive Development Academy

die alles direct aan het rollen brengt

©Positive Development Academy 2023