over mij

mijn verhaal

Astrid Hartog

Hallo! Mijn naam is Astrid Hartog, en ik ben blij dat je hier een kijkje komt nemen. 

Als jouw kansenontrafelaar en perspectiefonderzoeker werken wij samen op een creatieve , betrokken en speelse manier aan jouw doelen en zelfontwikkeling.

We gaan op zoek naar wat jij al in je hebt en nog niet volledig kunt benutten: jouw talenten, je kwaliteiten, je krachten. Je kunt me een coach noemen, een mentor of een trainer, maar dat zou de lading niet dekken. Dus wil je écht iets veranderen, dan ben je hier op je plaats!

mijn visie

Ons leven wordt beïnvloed door patronen en overtuigingen die diep geworteld zijn in ons onderbewustzijn.

Door het onbewuste bewust te maken kun  je de drijvende krachten achter je gedrag en keuzes onderzoeken en nieuwe kansen en perspectieven ontrafelen.

Ons brein is de belangrijkste kracht op de reis naar zelfontwikkeling. Kennis van hoe je brein werkt stelt je in staat bewuste keuzes te maken, emotionele intelligentie te vergroten en zelfs mentale veerkracht op te bouwen.

mijn missie

Mijn missie is zoveel mogelijk mensen en werkgevers te ondersteunen bij het leren kennen van hun eigen, unieke, gekke brein zodat ze daarmee hun flexibiliteit om om te gaan met de dingen die het leven ons toewerpt kunnen vergroten.

Dat doe ik door op grote en kleine schaal kennis te delen met behulp van de aller nieuwste kennis

Met behulp van de nieuwste breinkennis geef ik gerichte trainingen en persoonlijke mentoring 

- positive development academy

Als je zo slim bent, waarom ben je dan niet gelukkig?

iets meer over mij

Welkom!

Ik ben Astrid, een levensgenieter, moeder van twee prachtige volwassen kinderen en een gepassioneerd ontdekker van het leven. Mijn reis heeft me door de zorgsector en het bedrijfsleven geleid, maar in 2018 besloot ik het roer om te gooien. Ondanks mijn succes in die wereld voelde ik me niet 100% gelukkig. Toen ontdekte ik mijn ware passie: het kruispunt van persoonlijke ontwikkeling, coaching, mentoring en kennisoverdracht.

Mijn kernwaarden, speelsheid, creativiteit, empathie en nieuwsgierigheid, vormen de leidraad in alles wat ik doe. Ik ben niet alleen positief en flexibel, maar denk ook in kansen en mogelijkheden. Mijn eigen ervaring met burn-out, bore-out en ADHD hebben me geleerd om snel te denken en unieke verbindingen te leggen.

Met een achtergrond in zowel het topmanagement als de paramedische sector, houd ik van mensen en wil ik een bijdrage leveren aan het doorbreken van patronen en overtuigingen. Mijn missie? Het onbewuste bewust maken en jouw levenskwaliteit vergroten.

Wat mij uniek maakt, is mijn aanpak op maat. Of het nu 1-op-1 is of in kleine groepen, mijn trainingen zijn holistisch en persoonlijk. Als ABNLP-gecertificeerd hNLP en NLPtrainer, ben ik bedreven in het stellen van vragen die mensen helpen onderbewuste mechanismen te ontdekken en hun eigen oplossingen te vinden.

Thuis ben ik  in mijn huis in het prachtige Zeeland, en in mijn oude Volkswagenbus waarmee ik graag de wereld ontdek. Daarnaast woon ik deels bij mijn vriend in Oirschot. En ja, enkele keren per jaar kun je me vinden op het zonnige Tenerife, waar ik retreats en opleidingen organiseer. Je kunt me dus overal vinden!

Ik kijk ernaar uit om samen met jou op ontdekking te gaan, obstakels te doorbreken en te werken aan een leven vol geluk en vervulling!

Neem je contact met me op? Een matchgesprek is altijd uitgebreid, gratis en vrijblijvend!

c

coach

Diverse coachingstrajecten om jou te ondersteunen op het gebied van mentale veerkracht, burnout, communicatie en stress.

m

mentor

Op maat gemaakte 1 op 1 trajecten om jouw doelen, obstakels en middelen  te onderzoeken en blijvende transformatie te bereiken

t

trainer

Gecertificeerde hNLP- en NLP- Practitioner en Master opleidingen in kleine groepen 

o

opleider

Diverse trainingen en workshops voor coaches, therapeuten en begeleiders. 

s

spreker

Turbo-colleges over de werking van het menselijk brein, mindset en patronen

o

ontwikkelaar

Samen met andere opleiders, schrijvers en gelijkgestemden onderzoeken en innoveren op het vlak van persoonlijke ontwikkeling