Coaching en training, voor jouw brein.

‘Als je zo slim bent,
waarom ben je dan niet gelukkig?’

  Samen ontrafelen we jouw kansen en onderzoeken jouw perspectieven!

  

Inschrijving voor opleidingen in het najaar gestart!

‘Omdat we niet weten hoe ons brein werkt doen we soms gekke dingen…’

Ons brein is onderwerp van wetenschappelijk onderzoek en tegelijkertijd weten we er zelf nog zó weinig over.  

We krijgen les in wiskunde, economie, talen, fysica, biologie, filosofie, maar wíe leert je nu eigenlijk hoe jouw brein werkt? 

Hoe leer je patronen die soms in je nadeel werken, herkennen? Die patronen waar je heel graag vanaf zou willen? Hoe vaak denk je niet achteraf: ‘had ik het maar anders gedaan?’ Hoe vaak ben je tóch weer in hetzelfde patroon terecht gekomen? Hoe vaak moet je nog luisteren naar het stemmetje van jouw innerlijke saboteur voordat je in de gaten krijgt dat JIJ de eigenaar van dat stemmetje bent en het dus kunt veranderen? Je hebt de mogelijkheden in eigen handen en ik help je daar graag bij!

hier wil je meer over weten!

Wanneer jij leert hoe dat gekke hoofd van ons nu eigenlijk werkt, hoe die olifantspaadjes van belemmerende gedachten en gewoontes om te vormen zijn, gaat een wereld voor je open.

Of je nu wilt werken aan het krijgen van meer energie, je grenzen aan leren geven, je passie of doel te zoeken én stappen te zetten, meer inzicht krijgen in hoe het brein werkt heeft altijd een positief resultaat. Ik heb jaren van studie op allerlei ‘hersengebied’ achter de rug en blijf onderzoek doen. Dus je bent op de goede plaats als jij hier ook meer van wilt weten.

jij wilt…

 • Met plezier en passie in het leven staan.
 • Je energiek voelen zowel privé als in je werksituatie.
 • Vertrouwen dat je altijd grip hebt op de situatie, ook op lastiger momenten.
 • Zelfzekerheid en zelfvertrouwen voelen en uitstralen.
 • Jouw energie in balans krijgen en rust ervaren in je hoofd en lichaam.

Je wilt niet langer doorgaan zoals je nu doet maar de regie terug nemen over jezelf, je situatie en je systeem.

Je wilt je krachtig voelen, open en nieuwsgierig, sterk en veerkrachtig zijn.
Je wilt hier graag met iemand over sparren, maar geen saaie voeren gesprekken in een kantoortje.

mijn Aanbod

NLP Opleidingen

Onder de vlag van Positive Development Academy kun je diverse gecertificeerde opleidingen volgen, waaronder de NLP/hNLP Practitioner en NLP/hNLP Master Practitioner opleiding.

Deze opleidingen komen met de Plus(+) van Positive Development Academy. Je leert niet alleen de waardevolle technieken van NLP en hNLP, we nemen je ook mee in de reis naar je onderbewuste waardoor je leert hoe neurotransmitters en hormonen een rol spelen in waarom de technieken werken.

Trainingen

In 1 of 2 dagen de diepte in over een specifiek onderwerp? Dat kan!

Positive Development Academy biedt één- en meerdaagse trainingen aan op het gebied van

 • jouw innerlijke saboteur
 • veerkracht
 • flow
 • omgaan met (externe) prikkels

Trainingen kunnen zowel 1 op 1 als in groepen plaatsvinden

coaching

Als Kansenontrafelaar en Perspectiefonderzoeker bewandel ik samen met jou je pad richting jouw persoonlijk coachingsdoel.

1 op 1, speels, creatief en verrassend. We brengen jouw doel in kaart en ontwerpen een persoonlijk coachtraject dat jou de transformatie brengt waar je naar op zoek bent.

Onderwerpen oa:

 • stress en burnout
 • persoonlijke transformatie
 • loopbaan of levensrichtingkeuze
 • leiderschapscoaching

Samen bepalen we de frequentie van de sessies, de duur en de intensiteit.

Retreats

1 op 1 of in een kleine groep, organiseer ik retreats in binnen- en buitenland, oa in Tenerife.

In 5 dagen een reis naar jouw kern, inzicht krijgen in bewuste en onderbewuste patronen.

Vooraf stellen we samen jouw doel vast en ik maak een programma op maat.

Het Passieprofiel

Hoe zou jouw leven eruit zien wanneer je precies wist wat echt jouw ding, jouw Passie is en dat vol vertrouwen zou kunnen omzetten naar werk dat je meer energie, voldoening en vrijheid geeft, zonder je te laten leiden door twijfel, onzekerheid of de angst om te falen?

 

In 3 maanden tijd naar helderheid over wie je echt bent, jouw unieke talenten en passie. Je overwint je twijfels, komt in je kracht en maakt een gedegen implementatieplan.

Herken je dit?

 • Je wilt meer uit je leven halen, maar je hebt geen idee hoe je moet beginnen.
 • Je bent druk, en komt er niet eens meer aan toe om te bedenken waar je blij van wordt.
 • Je denkt vaak voor anderen en zou je wel eens voor jezelf willen kiezen, zonder je aan te passen aan dat wat je denkt dat die ander van je verwacht.
 • Je zoekt een nieuwe richting, meer ontspanning, plezier, rust. Je wilt jezelf opnieuw ‘vormgeven’.

 

Veranderen gaat niet ineens

 

Stap voor stap, op maat, met speels plezier en creativiteit werken we langs een door ons samen gevormde rode draad naar jouw doelen toe.

Daarbij onderzoeken we jouw perspectieven en ontrafelen je kansen. Durven we groot(s) te denken en schuwen geen uitdaging.

Dat alles in een veilige omgeving waar ruimte is voor alle aspecten van jouw proces.

Meer weten? Maak direct een afspraak

vrijblijvend en gemakkelijk


Wat deelnemers over mij zeggen

“Astrid is gewoon een top coach, ze weet precies waar je op vastloopt en heeft oog voor wat je op dat moment nodig hebt. Soms zijn dit extra oefeningen die je even afleiden van het traject, maar er wel voor zorgen dat je nadien gaat als een pijl. Het voelde voor mij persoonlijk echt aan als een traject op maat.”

Deelnemer 6 maanden traject

“Ik ben zo ontzettend blij met Astrid en haar wijsheden. Ze voelde het perfect aan wat ik nodig had op bepaalde momenten. Ook had ik het gevoel dat ze er echt voor mij wilde zijn. Ze heeft mijn ogen (en geest) kunnen openen en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.”

Deelnemer 3 maanden traject

Ik heb zoveel nieuwe inzichten gekregen. Oude inzichten heb ik opnieuw in de ogen gekeken, waardoor ik deze keer dieper ging. Op een hele rustige, fijne manier. Astrid’s manier van begeleiden en ondersteunen (doorvragen, daar waar ik geneigd was te stoppen met voelen… Op de juiste momenten stiltes laten vallen, me zo laten voelen dat ALLES meer dan oké is) én haar uitnodigende houding om nog meer contact te maken met mijn eigen kern, waren uitnodigend voor mij..

Deelnemer retreat Tenerife

Durf de volgende stap te zetten!

Stuur een bericht

  F.a.q.

  Het antwoord op (bijna) al je vragen

  Astrid in een paar woorden

  Creatief, betrokken, speels, oprecht geïnteresseerd, intuïtief, positief, ervaring in bedrijfsleven en gezondheidszorg, ervaringsdeskundige, open minded, passie voor het menselijk brein, NLP en EFT. 

  Internationaal gecertificeerd NLP en hNLP trainer en eigenaar van geaccrediteerd opleidingsinstituut ‘Positive Development Academy’. 

  Digitale nomade, met een huis van steen en een huis op wielen. Moeder van 2 jongvolwassen kinderen.

   

  Ben jij coach, trainer of ....?

  What’s in a name?

  Ik ben jouw kansenontrafelaar en perspectiefonderzoeker. Dit betekent dat ik samen met jou op zoek ga naar wat jij al in je hebt en nog niet volledig kunt benutten: jouw talenten, je kwaliteiten, je krachten. Hierdoor ontwikkel je zelf meer tools en mogelijkheden om datgene wat je wilt veranderen in jouw leven op een blijvende manier aan te gaan. 

  Dat kun je een coach noemen, of een trainer, maar dat zou de lading niet dekken. Dus wil je écht iets veranderen, dan ben je hier op je plaats!

  is het iets voor mij?

  De meeste mensen denken dat je pas tijdens een lastige periode of persoonlijke crisis met coaching begint. Maar je hoeft geen probleem te hebben om naar een coach te gaan.

  Coaching is juist goed in te zetten om grotere problemen voor te zijn. Je kunt aan coaching denken wanneer je dreigt vast te lopen in werk/relaties. Of wanneer je meer over jezelf wil leren, je verder wil groeien, zodat je passende keuzes kunt gaan maken. Een coach kan daarbij een goede ondersteuning zijn. En ook een goede stok achter de deur, mocht je die nodig hebben. 

  En is er al wel sprake van een persoonlijke crisis of heb je moeite je staande te houden in de hard hollende maatschappij, ook dan kan coaching op z’n plaats zijn. Je zult sneller jouw krachten herkennen en kunnen inzetten om daar mee aan de slag te gaan en krachtiger je uitdagingen aan kunnen gaan.

   

  Waarom een Matchgesprek?

  In een coachtraject is het heel belangrijk dat we een vertrouwde setting kunnen creëren. Daarom vind ik het belangrijk dat we elkaar eerst leren kennen. Een voorwaarde om samen verder te gaan is dat we allebei een match voelen. 

  Omdat ik het fijnste werk met mensen die daar klaar voor zijn, die open staan voor een andere zienswijze én in staat en bereid zijn te investeren in een traject, is het belangrijk dat we elkaar leren kennen. 

  In ons matchgesprek bespreken we jouw verwachtingen en wensen en kan ik je vertellen of een van mijn trajecten bij jou aansluit.
  Wanneer er geen match is tussen ons zal ik mijn best doen je te helpen door in mijn netwerk te zoeken naar een coach die jou wellicht wel kan ondersteunen. 

  Een Matchgesprek is kosteloos en vrijblijvend en je hebt er altijd iets aan, dus in dit geval geldt: bij twijfel tóch doen! 

  Ben jij echt klaar om dingen anders te gaan doen, bereid jezelf in de spiegel aan te kijken en sta je open voor nieuwe perspectieven? Perspectieven die andere coaches wellicht niet aanreiken? Dan ben je bij mij precies waar je wilt zijn! 

  Hoe zien jouw trajecten er uit?

  Niets is gestandaardiseerd. Ik begeleid je volledig op maat.

  In ons matchgesprek bespreken we in grote lijnen wat jouw doelen en wensen zijn. Naar aanleiding van dat matchgesprek doe ik je een voorstel en beslissen we of we samen verder gaan.

  Wanneer we beginnen met de coaching stellen we je doelen helder vast en maken we een rode draad.
  Naast de coachgesprekken maak ik voor jou een persoonlijke online leeromgeving waarin je opdrachten, oefeningen en uitleg krijgt over datgene wat er in de gesprekken aan bod komt. We bespreken steeds jouw pad en stellen waar gewenst jouw doelen bij. 

  Samen werken we aan jouw nieuwe ‘jij’. Langs onze samen bepaalde rode draad, bepalen we het traject dat voor jou op maat is. We onderzoeken jouw patronen en triggers en werken naar een nieuwe ’kaart’ waardoor zelf het pad richting jouw doelen loopt.

  Door bewust te worden van jouw beschermingsmechanismen, beperkende overtuigingen en blokkades en het onderzoeken van jouw kernwaarden en passie neem je weer regie over jouw leven. De focus ligt op jouw toekomst.

  Ik creëer een veilige omgeving, waarin we samen bepalen welke tools je gaat gebruiken, zodat je deze na de coaching kunt blijven toepassen. Graag ontvang ik je in mijn praktijk, spreken we af op locatie of online.

  Welk resultaat kun je mij garanderen?

  Je gaat iets nieuws doen, iets wat je nog nooit hebt gedaan. Een investering in jezelf. Ik begrijp heel goed dat je op zoek bent naar een stukje zekerheid dat je hiermee de juiste keuze maakt. Dat is heel logisch, en tegelijkertijd ook niet. Want wanneer je iets nog niet daadwerkelijk hebt gedaan, kun je nog niet weten wat het resultaat gaat zijn. Dus je springt in het diepe! Je gaat op avontuur!

  Jij en ik kunnen de toekomst niet voorspellen en ik kan je daarom geen garantie geven over het resultaat, dat zou ook niet eerlijk zijn en dat is juist één van mijn belangrijkste waarden.

  De garantie die ik je wel kan geven, is dat mijn enige doel is, jou te begeleiden op je reis en dat ik dat met hart en ziel zal doen. Ik help je jouw doelen te stellen, jouw blokkades te overwinnen, je kansen te ontrafelen en perspectieven te onderzoeken, zodat je na jouw traject zelf verder kunt. 

  Waar vind de coaching plaats?

  De coaching vindt in overleg plaats op lokatie of via videogesprekken. Omdat jouw traject volledig op maat is, bespreken we samen wat jou het beste past. Dat kan in de natuur zijn, bij jou thuis, in mijn bus, online, in mijn praktijk of een combinatie. 

  Welke opleidingen kan ik bij jou volgen?

  Ik ben als trainer ABNLP geaccrediteerd en geef de volgende opleidingen:

  • NLP Practitioner
  • NLP Master Practitioner

  Dit zijn 12-daagse opleidingen waarna jij je na het examen gecertificeerd hNLP/NLP Practitioner of gecertificeerd hNLP/NLP Master Practitioner mag noemen.

  Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor de volgende workshops en trainingen:

  • NLP Introductiecursus
  • Opleiding Familieopstellingen
  • Omgaan met je innerlijke saboteur
  • Focus, Flow en Energie
  • en meer!

  Speciaal voor (startend) coaches en therapeuten: 

  • Training omgaan met de innerlijke saboteur van jouw deelnemer
  • Training excellent coachen

  Mijn coachingstrajecten:

  • Energie in Balans (16 weken – bij klachten door stress, burn-out en bore-out)
  • 3, 6 of 12 maand traject, volledig op maat (persoonlijke begeleiding met jouw doel en rode draad centraal)
  • Kickstart jouw nieuwe leven (12 weken, op zoek naar je kern, je passie en de manier om dat om te zetten in een way of life)
  • Het PassieProfiel – onderzoek waar jouw Passie ligt en zoek van daaruit het werk dat bij je past

  Voor werkgevers/bedrijven bied ik aan:

  • Traject ‘Energie in Balans’ (16 weken – Begeleiding bij stress, burn-out, verlies van energie en balans, preventief en herstelbegeleiding)
  • Traject ‘Onderzoek jouw kernkrachten en kwaliteiten’ (individueel of in kleine groepen, om te onderzoeken of werknemers hun natuurlijke krachten en talenten zo kunnen inzetten in hun werkomgeving dat meer balans en werkplezier ontstaat.
  • Leiderschapscoaching, met name gericht op persoonsgericht- en dienend leiderschap
  • Leiderschaps- en teamcoaching bij verandertrajecten
  • Persoonlijke trainingen, workshops en teamtrainingen op het gebied van o.a. focus, flow en timemanagement
  • Turbocolleges over de werking van het menselijk brein in relatie tot de werkomgeving
  • NLP en hNLP opleidingen (practitioner en master practitioner)
  • PassieProfiel Coaching voor werknemers die niet langer op hun plek zitten (loopbaanonderzoek)
  En wat nog meer?

  Voor mij sta jij op de eerste plaats. Wat betekent dat? Dat je naast de contactmomenten en de online leeromgeving ook gebruik mag maken van de mogelijkheid tussendoor contact op te nemen. Ik reageer (buiten vakanties, feestdagen en weekenden) binnen 48 uur. 

  Ik houd van korte lijntjes en kan snel schakelen waar dat nodig is. 

   

  Coaching en training, voor jouw brein.

  Waarom je juist hier moet zijn: 

  • Alle coaching / training is op maat en 1 op 1 of in kleine groepen.
  • Begeleiding bij levensveranderingen
  • Traject: ‘Energie in Balans’ voor begeleiding bij stress en burn-out / bore-out klachten (ook voor werkgevers!)
  • Retreats in binnen- en buitenland, 1 op 1 of in kleine groepen
  • Workshops en trainingen op maat voor werkgevers en coaches
  • NLP Introductiecursus

  Positive Development Academy is een ABNLP internationaal geaccrediteerd opleidingsinstituut

   • gecertificeerde opleidingen: 
    • NLP Practitioner
    • NLP Master Practitioner

  Positive Development Academy

  die alles direct aan het rollen brengt

  ©Positive Development Academy 2023