september 2024

Welkom bij onze Unieke Trainingen op Tenerife!

Ontdek de voordelen van onze trainingen op Tenerife en maak van leren een onvergetelijke ervaring.

Unireke kans!

Ontdek jezelf en verbeter je coachingsvaardigheden op een adembenemende locatie!

Ontdek de luxe van zorgeloos leren en groeien, omringd door de schoonheid van Tenerife. Reserveer jouw plek en laat ons voor de rest zorgen!

Reserveer nu en zet de eerste stap naar een verrijkende leerervaring op het prachtige Tenerife! Neem deel aan deze unieke kans voor zelfontplooiing en verbetering van je communicatie en coach/begeleidingsvaardigheden.

Schrijf je in en ontdek de kracht van onze trainingen.

 Week 1: Training Metaprogramma’s (16-20 September 2024)

Duik diep in de fascinerende wereld van metaprogramma’s en ontdek de onbewuste filters die jouw kijk op de wereld vormgeven. Leer niet alleen jezelf beter kennen, maar ook anderen. Ontdek wat je motiveert en waar je nog kunt groeien. Deze training is op maat gemaakt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

Week 2: Excellent Coachen (23-27 September 2024)

Word een nog betere coach, therapeut of begeleider met onze tweede week. Leer essentiële vaardigheden zoals het stellen van de juiste vragen, het opbouwen van een coachtraject, het aannemen van de juiste coachhouding, en het uitvoeren van individuele opstellingen. Deze training is ontworpen voor zowel startende als gevorderde coaches, trainers en therapeuten.

waarom kiezen voor onze trainingen?

Unieke trainingen: Specifiek afgestemd op persoonlijke ontwikkeling en begeleiding.

Kleine groepen: Maximaal 6 deelnemers per training voor optimale persoonlijke aandacht.

Unieke locatie: Villa gelegen aan de voet van de vulkaan de Teide met een adembenemend uitzicht over de oceaan.

Rustige omgeving: Perfecte setting voor leren en reflectie.

Ervaren trainers: Astrid Hartog en Oscar Minderman, experts in hNLP en systemisch werk.

praktische informatie

Data en Tijden:
Week 1: 16-20 september 2024
Week 2: 23-27 September 2024

De trainingen starten op maandag om 16:00 uur en eindigen op vrijdag rond 15:00 uur

Mogelijkheid om beide trainingen te volgen.

Locatie: 500m hoog aan de voet van de vulkaan de Teide.

Accommodatie: Rustig gelegen met zwembad en alle gemakken.

Kosten:  €1875 (excl. BTW) per training. Bij inschrijving voor beide trainingen zijn de tussenliggende drie overnachtingen incl. ontbijt gratis. 

Reservering: Mogelijk voor €150 (excl. BTW) per training tot 1 mei 2024. Bij definitieve inschrijving wordt dit bedrag in mindering gebracht. 

wat anderen zeggen

“Mijn persoonlijke ontdekkingsreis van 16 tot en met 20 mei 2022”, op Tenerife!

Samen met Astrid Hartog, oprichtster van Positive Development Academy kreeg ik de kans om 5 dagen lang (samen met haar) op onderzoek te gaan naar…. MEZELF.

Aan de hand en met behulp van het programma dat Astrid persoonlijk voor mij, ben ik deze uitdaging aangegaan.

Het werd een onvergetelijke reis: De rust van de haciënda, de mooie natuur, het heerlijke weer, de fijne manier van ondersteunen van Astrid… Een kleine greep uit de vele herinneringen die ik heb overgehouden aan de dagen op Tenerife.

iris

deelnemer retreat Tenerife mei 2022

Pura Vida!

Ik heb geleerd dat ik een starter ben, dat ik graag in de breedte werk en minder graag op detailniveau. Ik heb geleerd dat ik graag met mensen werk maar ook goed zonder kan. Dat ik wel uitdaging nodig heb en in ieder geval iedere 3 jaar iets nieuws moet onderzoeken.

Ik heb geleerd wat mijn krachten zijn en welke ervaringen hebben gemaakt dat ik ben wie ik ben. En ik dit weet kan ik dit alles ook beter inzetten.

En bovenal ervaar ik nu dat ik zoveel in mijn mars heb en er nog zoveel voor mij in de toekomst ligt. Zolang ik maar bij mezelf blijf! Puur leven!

Jill

deelnemer retreat Tenerife januari 2023

ontdek de voordelen

Inspirerende Omgeving: Geniet van de unieke ervaring van leren in een inspirerende omgeving aan de voet van de vulkaan de Teide. De rustgevende atmosfeer draagt bij aan een dieper begrip en effectieve toepassing van de aangeleerde vaardigheden.
 

Ruimte voor Reflectie: De prachtige locatie op 500m hoogte biedt een panoramisch uitzicht over de oceaan, waardoor je de perfecte ruimte hebt voor zelfreflectie. Los van de dagelijkse routine kun je je volledig richten op je persoonlijke ontwikkeling.

Kleine Groepen, Grote Impact: Dankzij de beperkte groepsgrootte (3-6 deelnemers) is er voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng en praktische oefeningen. Dit bevordert een intensievere leerervaring en individuele aandacht van de trainers.

Vakantiecombinatie: Maak van je trainingservaring een onvergetelijke vakantie. Tenerife biedt diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals wandelingen langs vulkanische landschappen, strandontspanning en culturele verkenningen. Verleng je verblijf en geniet van de zon, zee en de rijke cultuur van het eiland.

Prijsvergelijking: Vergelijkbaar met trainingen in Nederland, bieden wij deze unieke ervaring voor hetzelfde bedrag. Waarom niet investeren in je persoonlijke groei en tegelijkertijd genieten van de prachtige omgeving van Tenerife? Een training op een tropische locatie voor hetzelfde tarief als een binnenlandse cursus maakt de keuze eenvoudig.

Fiscale Voordelen: Ontdek de mogelijkheden voor fiscale aftrekbaarheid, aangezien opleidingskosten vaak aftrekbaar zijn. Combineer zakelijk nut met persoonlijke ontspanning en profiteer van de voordelen van een leerervaring op Tenerife.

 

training en coaching voor je brein