Persoonlijke coaching

 

‘”Embrace the journey of transformation and become the masterpiece you were meant to be.”

 

Als je begrijpt wat je ziet, snap je wat er gebeurt. Als je begrijpt waarom je iets doet, weet je ook hoe je iets kunt veranderen. En als je begrijpt wat je écht zegt, ben je pas in staat om je boodschap over te brengen.  

 

coaching at your doorstep: de weg naar de beste versie van jezelf

 

Ben je op zoek naar een krachtige en betekenisvolle verandering in jouw leven? Verlang je ernaar om jouw volledige potentieel te ontketenen en een leven te leiden dat werkelijk vervullend is? Zoek dan niet verder. Ik sta klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen op jouw reis van persoonlijke ontwikkeling en transformatie.

Waarom kiezen voor Coaching at your Doorstep??

1. Persoonlijke Toewijding: Ik begrijp heel goed dat jouw reis uniek is. Ik bied persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding die specifiek gericht is op jouw behoeften, doelen en uitdagingen.

2. Diepgaand Inzicht: Samen graven wij diep in jouw innerlijke wereld en ontrafelen verborgen overtuigingen, patronen en obstakels die jouw groei tegenhouden. Met dit inzicht leggen wij een stevige basis voor jouw transformatie.

3. Praktische Hulpmiddelen: Transformatie gaat verder dan enkel inzicht – het draait om actie. Je ontvangt praktische, effectieve tools en technieken die je kunt integreren in jouw dagelijkse leven voor duurzame verandering.

4. Versterking: Jij bent de expert bent van jouw eigen leven. Mijn coaching is gericht op het versterken van jouw vermogen om beslissingen te nemen, stappen te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw groei.

5. Holistische Benadering: Persoonlijke ontwikkeling omvat meer dan alleen mentale aspecten.  Lichaam, geest en ziel krijgen aandacht, zodat je een diepgaande en blijvende transformatie ervaart.

6. Stappen naar Duurzame Verandering: Herkennen, erkennen, concluderen en toepassen van oude en nieuwe patronen vormen de kern van mijn aanpak. Deze stappen zijn de basis voor alle verandering en leiden tot groei op alle niveaus van jouw leven.

7. Duurzame Resultaten: Jouw doel gaat verder dan tijdelijke verandering. ik ondersteun jou bij het opbouwen van veerkracht en het behouden van jouw vooruitgang op de lange termijn.

Of je nu op een kruispunt in jouw carrière staat, jouw relaties wilt versterken, zelfvertrouwen wilt opbouwen, een burn-out wilt voorkomen of eruit opbloeien of simpelweg een algeheel gevoel van welzijn wilt ervaren, ik bied de begeleiding en inspiratie die je nodig hebt om te groeien en te bloeien.

Zet vandaag nog jouw eerste stap!. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kennismakingsgesprek zal je zeker al een aantal waardevolle inzichten geven die je al direct kunt toepassen.

Jouw reis naar persoonlijke transformatie begint hier!

meer weten?

Stuur een bericht voor meer informatie en mogelijkheden

  Meer weten? Maak direct een afspraak

  vrijblijvend en gemakkelijk


  F.a.q.

  Het antwoord op (bijna) al je vragen

  Astrid in een paar woorden

  Creatief, betrokken, speels, oprecht geïnteresseerd, intuïtief, positief, ervaring in bedrijfsleven en gezondheidszorg, ervaringsdeskundige, open minded, passie voor NLP en EFT. Internationaal gecertificeerd NLP/hNLP trainer en eigenaar van geaccrediteerd opleidingsinstituut ‘Positive Development Academy’. Digitale nomade, met een huis van steen en een huis op wielen.

  Welke opleidingen geef je?

  Ik ben als trainer ABNLP geaccrediteerd en geef de volgende opleidingen:

  • NLP Practitioner
  • NLP Master Practitioner

  Dit zijn 12-daagse opleidingen waarna jij je na het examen gecertificeerd hNLP/NLP Practitioner of gecertificeerd hNLP/NLP Master Practitioner mag noemen.

  Nieuw en uniek: Je kunt bij ons ook LOSSE modules hNLP/NLP volgen!

  Daarnaast kun je  ook terecht voor de volgende workshops en trainingen:

  • NLP Introductiecursus
  • Omgaan met je innerlijke saboteur
  • Focus, Flow en Energie
  • en meer!

  Mijn coachingstrajecten:

  • Energie in Balans (16 weken – bij klachten door stress, burn-out en bore-out)
  • 3, 6 of 12 maand traject (persoonlijke begeleiding met jouw doel en rode draad centraal)
  • Kickstart jouw nieuwe leven (12 weken, op zoek naar je kern, je passie en de manier om dat om te zetten in een way of life)

  Voor werkgevers/bedrijven bied ik aan:

  • Traject ‘Energie in Balans’ (16 weken – Begeleiding bij stress, burn-out, verlies van energie en balans, preventief en herstelbegeleiding)
  • Traject ‘Onderzoek jouw kernkrachten en kwaliteiten’ (individueel of in kleine groepen, om te onderzoeken of werknemers hun natuurlijke krachten en talenten zo kunnen inzetten in hun werkomgeving dat meer balans en werkplezier ontstaat.
  • Leiderschapscoaching, met name gericht op persoonsgericht- en dienend leiderschap
  • Leiderschaps- en teamcoaching bij verandertrajecten
  • Persoonlijke trainingen, workshops en teamtrainingen op het gebied van o.a. focus, flow en timemanagement
  • Turbocolleges over de werking van het menselijk brein in relatie tot de werkomgeving
  • NLP en hNLP opleidingen (practitioner en master practitioner)

   

  Wat is NLP en wat is hNLP?

   NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Een hele mond vol.

  In de afgelopen 40 jaar is onderzocht hoe taal, lichaamstaal, gevoelens, gedachten en denkstructuren elkaar beïnvloeden.

  ‘Hoe reageert jouw gevoel op jouw gedachten en hoe reageert jouw denken vervolgens weer weer op jouw gevoelens?
  Door NLP krijg je inzicht en controle over je eigen denken en voelen waardoor je tot ander gedrag komt.

  NLP is ontstaan in de jaren ’70 van de vorige eeuw. De bekendste grondleggers zijn Richard Bandler en John Grinder. Zij observeerden en bestudeerden mensen met excellente communicatieve vaardigheden om te onderzoeken wat nu maakte dat juist deze mensen zo succesvol waren.
  Waarom behaalden juist deze mensen zulke goede resultaten met hun klanten in sessies en anderen niet?

  Bandler en Grinder besloten deze excellentie te onderzoeken en tot in detail na te gaan. Dit ‘modelleren’ van hoe deze personen en hun vaardigheden  vormde de basis van NLP. 

  is het iets voor mij?

  Wanneer jij écht inzicht wilt krijgen hoe jouw gevoel, denken en handelen elkaar beinvloeden, ben je hier precies waar je wilt zijn. 

  Je wordt je bewust van je patronen, waardoor je er actief invloed op kunt uitoefenen. 

  De Practitioner opleiding is met name gericht op ervaren en geeft jouw alle tools in handen om bij jezelf, en ook bij anderen, patronen te gaan herkennen en onderzoeken. 

  In de Master Practitioner gaan we nog een stukje dieper. Je leert onder meer alles over Ericksoniaanse hypnose, excellent coachen, fundamentele basisbehoeften en nog veel meer!

  Zijn de opleidingen gecertificeerd?

  Astrid is internationaal gecertificeerd NLP en hNLP trainer en daarmee zijn ook de opleidingen die zij als trainer verzorgd erkend door de ABNLP (American Board of Neuro Linguistic Programming). Positive Development Academy is als opleidingsinstituut ook geaccrediteerd.

   

  Hoe ziet een trainingsdag er uit?

   In een fijne omgeving en een prettige sfeer leer je het fijnst!

  Ik zorg er dus voor dat het je aan niets ontbreekt. Een heerlijke lunch of diner, het prikkelen van de zintuigen en het ‘anders dan anders’, maken hier standaard onderdeel van uit.

  We starten om 10:00  en sluiten af om 17:00 (met mogelijk een korte uitloop tot max 18:00), zodat je voldoende tijd en ruimte hebt om te leren, te spelen en te oefenen, en ook de rust kunt nemen om de stof en ervaringen tot je te laten komen.

   

  Wat is de lokatie van de trainingen?

  Ik heet je van harte welkom in mijn trainingsruimte in Goes!

  Ook is het mogelijk de trainingen op een andere lokatie te volgen, bijvoorbeeld wanneer een groep deelnemers in een bepaalde regio woont. In dat geval regel ik een fijne lokatie in de buurt. Uiteraard gaat dit helemaal in overleg. 

  Ik houd ervan om buiten de gangbare concepten te denken, dus sta ook open voor jouw suggesties!

  Wat zijn de opleidingsdata?

  De opleidingsdata voor de eerstvolgende Practitioner opleiding:

  Blok 1: 13/14/15 oktober 2023
  Blok 2: 3/4/5 november 2023
  Blok 3: 17/18/19 november 2023
  BLOK 4: 1/2/3 december 2023

  Voor deelname aan de losse modules geldt dat je kunt aansluiten wanneer de groep die de gehele opleiding doet staat gepland.

  Wat zijn de kosten?

  De kosten voor de hNLP+ Practitioner opleiding bedragen:
  2879 euro (incl BTW) voor particulieren
  en 2879 euro (excl BTW) voor ondernemers

  Losse modules:
  799 euro per module 

  Kosten inclusief lunch, versnaperingen, studiemateriaal, werkboek etc.

  Welk resultaat kun je mij garanderen?

  Je gaat iets nieuws doen, iets wat je nog nooit hebt gedaan. Een investering in jezelf. Ik begrijp heel goed dat je op zoek bent naar een stukje zekerheid dat je de juiste keuze maakt. Dat is heel logisch, en tegelijkertijd ook niet. Want wanneer je iets nog niet daadwerkelijk hebt gedaan, kun je nog niet weten wat het resultaat gaat zijn. Dus je springt in het diepe! Je gaat op avontuur!

  Jij en ik kunnen de toekomst niet voorspellen en ik kan je daarom geen garantie geven over het resultaat, dat zou ook niet eerlijk zijn en dat is juist één van mijn belangrijkste waarden.

  De garantie die ik je wel kan geven, is dat mijn enige doel is, jou te begeleiden op je reis en dat ik dat met hart en ziel zal doen. Ik help je jouw doelen te stellen, jouw blokkades te overwinnen, je kansen te ontrafelen en perspectieven te onderzoeken, zodat je na jouw opleiding in staat bent je eigen patronen, en dat van anderen, te kunnen herkennen en aan kunt passen, zodat je op een meer flexibele manier door het leven kunt gaan, vol kansen en mogelijkheden het anders te ervaren dan je tot nu toe deed!

  Waarom een Matchgesprek?

  Omdat ik het fijnste werk met mensen die daar klaar voor zijn, open staan voor een andere zienswijze én in staat en bereid zijn te investeren in een traject, is het belanrijk dat we elkaar leren kennen.

  In ons matchgesprek bespreken we jouw verwachtingen en wensen en kan ik je vertellen of de opleiding bij jouw wensen aansluit.

  Ben jij echt klaar om dingen anders te gaan doen, bereid jezelf in de spiegel aan te kijken en sta je open voor nieuwe perspectieven? Perspectieven die andere trainingen je wellicht niet brenge? Dan ben je bij mij precies waar je wilt zijn!

  En wat nog meer?

  Voor mij sta jij op de eerste plaats. Wat betekent dat? Dat je naast de contactmomenten ook gebruik mag maken van de mogelijkheid tussendoor contact op te nemen. Ik reageer (buiten vakanties, feestdagen en weekenden) binnen 48 uur.

  Ik houd van korte lijntjes en kan snel schakelen waar dat nodig is.

   

  Positive Development Academy

   

  ©Positive Development Academy 2023

  die alles direct aan het rollen brengt