positive development academy

Coaching en Training voor jouw brein

over mij

mijn verhaal

Astrid Hartog

Hallo! Ik ben blij dat je hier een kijkje komt nemen. 

Als jouw kansenontrafelaar en perspectiefonderzoeker werken wij samen op een creatieve , betrokken en speelse manier aan jouw doelen en zelfontwikkeling.

We gaan op zoek naar wat jij al in je hebt en nog niet volledig kunt benutten: jouw talenten, je kwaliteiten, je krachten. 

Je kunt me een coach noemen, een mentor of een trainer, maar dat zou de lading niet dekken. Dus wil je écht iets veranderen, dan ben je hier op je plaats!

Wat mij uniek maakt, is mijn aanpak op maat. Of het nu 1-op-1 is of in kleine groepen, mijn trainingen zijn holistisch en persoonlijk. 

Als ABNLP-gecertificeerd hNLP en NLP-trainer, ben ik bedreven in het stellen van vragen die mensen helpen onderbewuste mechanismen te ontdekken en hun eigen oplossingen te vinden.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou op ontdekking te gaan, obstakels te doorbreken en te werken aan een leven vol geluk en vervulling!

Neem je contact met me op? Een matchgesprek is altijd uitgebreid, gratis en vrijblijvend!

 

Stap binnen in mijn wereld, waar de horizon vol mogelijkheden is en elke ontdekking een nieuw avontuur inluidt!

Ik ben Astrid, een enthousiaste ontdekkingsreiziger van het brein, een fervent onderzoeker van persoonlijke groei en een toegewijde gids op jouw reis naar zelfontdekking.

Mijn pad begon meer dan drie decennia geleden in de medische wereld, maar het was pas na een boeiende periode in de adviessector dat ik mijn roeping vond. Gewapend met een schat aan ervaring en een onverzadigbare honger naar kennis over het menselijk brein, ben ik nu coach, spreker, mentor, NLP-trainer en brainspottingtherapeut.

Mijn eigen zoektocht begon na mijn derde ontmoeting met een burn-out. Vastbesloten om de cirkels te doorbreken die me steeds weer terugwierpen, dook ik diep in de wereld van psychologie, NLP, Oosterse filosofieën en meer. Niet alleen om zelf te leren, maar ook om mijn kennis te delen, want ik geloof dat echte kracht schuilt in het delen van wijsheid.

In 2020 zette ik mijn droom om in realiteit en stichtte ik Positive Development Academy, een plek waar positieve psychologie en persoonlijke groei samenkomen. Sindsdien heb ik meer dan honderd reizigers begeleid op hun ontdekkingsreis naar positieve transformatie.

Voor mij is het leven een speeltuin van mogelijkheden, een bron van eindeloze ontdekkingen en een podium voor groei. Ik houd van reizen, niet alleen naar verre bestemmingen, maar ook naar de diepten van het menselijk bewustzijn. 

Als kansenontrafelaar en perspectiefonderzoeker is mijn motto simpelweg:

Er is altijd een andere optie.”

Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord van mijn reis en ontdek samen met mij een wereld van nieuwe mogelijkheden en grenzeloze groei!

mijn missie

Simpelweg om zoveel mogelijk mensen en werkgevers te helpen hun eigen, unieke, gekke brein te begrijpen. 

Waarom? 

Omdat ik geloof dat dit de sleutel is tot het vergroten van onze flexibiliteit in het omgaan met de ups en downs van het leven.

Hoe doe ik dat? 

Ik verzamel en  verspreid kennis, op grote en kleine schaal, met behulp van de allernieuwste inzichten. 

Of het nu gaat om workshops, lezingen of persoonlijke mentoring, ik sta klaar om de nieuwste breinkennis te gebruiken om gerichte trainingen te geven en persoonlijke begeleiding te bieden.

Want laten we eerlijk zijn, ons brein is een fascinerend en complex orgaan, maar het begrijpen ervan kan ons leven echt veranderen. 

Dus neem je brein mee op avontuur, op zoek naar de geheimen en de verborgen krachten die het in zich heeft!

Ons leven wordt beïnvloed door diepgewortelde patronen en overtuigingen die sluimeren in ons onderbewustzijn.

Maar wat als we dat onbewuste bewust maken? 

Dat is waar de magie begint. 

Door de verborgen krachten achter ons gedrag en onze keuzes te onderzoeken, kunnen we nieuwe kansen en perspectieven ontrafelen.

Ons brein is de spil in deze ontdekkingsreis naar zelfontwikkeling. Het begrijpen van hoe ons brein werkt opent de deur naar bewuste keuzes, verhoogde emotionele intelligentie en zelfs het opbouwen van mentale veerkracht.

Laten we samen duiken in de diepten van ons brein en de mysteries ontrafelen die ons leven vormgeven. 

mijn visie

iets meer over mij

Naast mijn prachtige leven als Kansenontrafelaar en Perspectiefonderzoeker, ben ik een levensgenieter, moeder van twee prachtige volwassen kinderen en een gepassioneerd ontdekker van het leven.

Thuis ben ik  in mijn huis in het prachtige Zeeland, en in mijn huis op wielen; mijn oude Volkswagenbus waarmee ik graag de wereld ontdek. Daarnaast woon ik deels bij mijn vriend in Oirschot. En ja, enkele keren per jaar kun je me vinden op het zonnige Tenerife, waar ik retreats en opleidingen organiseer. Je kunt me dus overal vinden!

Ik houd van buiten zijn, van musea, van mensen, van de mooie dingen in het leven. Die kunnen klein zijn als een prachtige lucht, of groter in de vorm van een heerlijke reis. 

Mijn kernwaarden, speelsheid, creativiteit, empathie en nieuwsgierigheid, vormen de leidraad in alles wat ik doe. Ik ben niet alleen positief en flexibel, maar denk ook in kansen en mogelijkheden. Mijn eigen ervaring met burn-out, bore-out en ADHD hebben me geleerd om snel te denken en unieke verbindingen te leggen. Ik heb weer leren genieten van wat het leven me op mijn pad brengt!

wat doe ik eigenlijk allemaal?

c

coach

Diverse coachingstrajecten om jou te ondersteunen op het gebied van mentale veerkracht, burnout, communicatie en stress.

m

mentor

Op maat gemaakte 1 op 1 trajecten om jouw doelen, obstakels en middelen  te onderzoeken en blijvende transformatie te bereiken

t

trainer

Gecertificeerde hNLP- en NLP- Practitioner en Master opleidingen in kleine groepen 

o

opleider

Diverse trainingen en workshops voor coaches, therapeuten en begeleiders. 

s

spreker

Turbo-colleges over de werking van het menselijk brein, mindset en patronen

o

ontwikkelaar

Samen met andere opleiders, schrijvers en gelijkgestemden onderzoeken en innoveren op het vlak van persoonlijke ontwikkeling

ik ben benieuwd naar jouw verhaal

Stuur je me een bericht?

1

maak direct een afspraak

Kies zelf een datum:

2

mail Me

voor alle vragen:

3

bel me/whatsapp me

ma - vrij, 10:00 - 16:00

+31 6 3301 8540