samen ontrafelen we jouw kansen en onderzoeken je perspectieven

 

 

 

jouw kansen ontrafeld

Hallo! Ik ben Astrid Hartog, en ik ben blij dat je hier een kijkje komt nemen. Als jouw kansenontrafelaar en perspectiefonderzoeker werken wij samen op een creatieve , betrokken en speelse manier aan jouw doelen en zelfontwikkeling.

Samen met jou ga ik op zoek naar wat jij al in je hebt en nog niet volledig kunt benutten: jouw talenten, je kwaliteiten, je krachten. Dat kun je een coach noemen, of een trainer, maar dat zou de lading niet dekken. Dus wil je écht iets veranderen, dan ben je hier op je plaats!.

Mijn missie is zoveel mogelijk personen te ondersteunen bij het leren kennen van hun eigen, unieke, gekke brein zodat ze daarmee hun flexibiliteit om om te gaan met de dingen die het leven ons toewerpt kunnen vergroten. 

op reis door je brein

Ik ben altijd gefascineerd geweest door de werking van het brein. Zelfs wanneer de omstandigheden vrijwel gelijk zijn, reageren individuen verschillend. Welke rol speelt het (onbewuste) brein op hoe iemand zich voelt, acteert en reageert? Welke invloed hebben we zelf en hoe passen we die invloed toe om beter te functioneren? Door dit te onderzoeken en toe te passen, kan bereikt worden wat je eerder niet mogelijk achtte.

Een andere passie is het overdragen van kennis en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Die combinatie maakt dat ik als trainer/coach anderen leer hoe zij zichzelf met mijn hulp kunnen verbeteren. Door mijn kennis uit verschillende vakgebieden te combineren bied ik een uniek product aan.

 

onderzoek je perspectieven

Bij Positive Development Academy bieden we begeleiding en coaching op diverse gebieden, met de nadruk op het bevorderen van positieve groei en ontwikkeling. Onze trainingen zijn altijd op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, en ze kunnen zowel individueel als in teamverband worden toegepast. Of je nu op zoek bent naar herstelbegeleiding bij stress of burn-out, leiderschapscoaching, loopbaancoaching of trainingen gericht op focus en timemanagement, wij zijn er om jou te helpen jouw doelen te bereiken.

Wat ons anders maakt, is niet alleen de persoonlijke aandacht die we aan elke deelnemer besteden, maar ook is Positive Development Academy ABNLP-gecertificeerd opleidingsinstituut.  We bieden training, opleiding en begeleiding voor individuen, groepen en bedrijven, en  zijn gespecialiseerd in het onderzoeken van talenten, kansen en mogelijkheden op werk – en carrieregebied.

Bij de Positive Development Academy geloven we dat iedereen het potentieel heeft om te groeien en ontwikkelen. Samen gaan we aan de slag om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling naar nieuwe hoogten te brengen. Laten we samen jouw pad naar je doel bewandelen.

 

een rugzak gevuld met….

Ook in ons vakgebied staat niets stil. Ik blijf me dan ook zelf ontwikkelen door jaarlijks verschillende opleidingen en trainingen te volgen. Zo kan ik voor iedere deelnemer een uniek pakket samenstellen dat aansluit bij jouw vraag, persoonlijkheid en voorkeuren.

Een greep uit de opleidingen die ik al volgde:

 • NLP en hNLP Practitioner, Master en Trainersopleiding
 • Leiderschapscoaching
 • Ericksoniaanse hypnose en taalpatronen
 • RTT (Rapid Transformational Therapy)
 • Brainspotting
 • EFT (Emotional Freedom Technique)
 • Lifecoaching
 • ACT (Acceptance and Commitment Therapy)
 • Yucel Methode
 • Familieopstellingen en systemisch werken
 • Healing ~Reset Methode

 

 

inspiratie

Wanneer jij ook zo gek bent op alles wat met breinkennis en persoonlijke ontwikkeling te maken heeft deel ik graag een aantal van mijn inspiratiebronnen met je! Soms zijn dat boeken, soms personen, soms opleidingen of trainingen. Wanneer je hier regelmatig terugkomt, zul je steeds nieuwe zaken vinden!

 

Enjoy!

 

Marcel is mijn mentor en goede vriend en een enorme inspirator. Dit boek is een geweldige manier om op een leuke en toegankelijke manier een inkijkje te krijgen in hoe de onbewuste wetten van het brein werken en er mee te kunnen gaan spelen. Niet alleen voor opvoeders interessant maar voor iedereen die zelf ook is opgevoed!

Check ook Marcel’s website!

het verstrooide brein –

gabor mate

Pas een paar jaar geleden ontdekte ik dat mijn brein anders bedraad is dan dat van veel anderen. Ik doe AD(H)D. Dit boek gaf me heel veel herkenning en droeg bij tot de acceptatie. Ik ben nu blij met mijn ‘gekke’ , creatieve en snelle brein.

In ‘Het verstrooide brein’ helpt Gabor Maté je om ADD te begrijpen en er beter mee om te gaan. Een optimistisch boek dat voor veel mensen de puzzelstukjes op hun plek laat vallen. 

Positive Development Academy

 

©Positive Development Academy 2023

die alles direct aan het rollen brengt