positive development academy

Coaching en Training voor jouw brein

het passieprofiel

wanneer je doet wat je leuk vindt, voelt het niet meer als werken

Iedere verandering begint met een beslissing

Stel je voor hoe jouw leven eruit zou zien als je exact wist wat jouw passie is en dit moeiteloos zou kunnen vertalen naar werk dat je meer energie geeft, vervulling brengt en je de vrijheid geeft, zonder dat je twijfelt, onzeker bent of bang bent om te falen.

het passieprofiel

Het Passie Profiel is de moderne Methode die nieuwsgierige en gedreven professionals met carrière twijfels helpt om op een eigenzinnige manier te ontdekken waar ze écht blij van worden en bewuste keuzes te gaan maken, zodat ze hun inkomen kunnen gaan verdienen met werk dat past bij wie ze werkelijk zijn. 

De Methode voor Het Passie Profiel is sinds 2010 ontwikkeld door Bas Smeets die met ‘Maak Jouw Impact’ al meer dan 10 jaar laat zien dat zijn aanpak succesvol is. Samen met Bas heb ik in Nederland en Vlaanderen ruim 40 coaches opgeleid in deze methode. die is gebaseerd op gedegen onderzoek, de kennis van talloze experts en jarenlange praktische toepassing met meer dan 1000 klanten.

Het programma Passie Profiel is gericht op professionals die het liefst bij een organisatie werken en willen uitvinden in welke rol, op welke manier en in welke soort organisatie zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Het resultaat? Meer plezier, succes, energie en geluk. Het zou natuurlijk zomaar kunnen gebeuren dat je door dit traject te volgen erachter komt dat er toch een ondernemer in jou schuilt.

Het passieprofieltraject kan ook onderdeel zijn van een persoonlijk coachingstraject!

TIP: Veel werkgevers zijn geinteresseerd in hoe zij hun werknemers op een goede manier kunnen ondersteunen. Vraagt jouw werkgever om meer informatie? Dan help ik je graag!

het passieprofieltraject

In 3 maanden tijd naar helderheid over wie je echt bent, jouw unieke talenten en passie. Je overwint je twijfels, komt in je kracht en maakt een gedegen implementatieplan.


Iedereen wil uiteindelijk een goed inkomen verdienen met werk waar hij energie van krijgt, voldoening uit haalt en succesvol in kan zijn.
Het begint allemaal met duidelijke antwoorden op de vragen ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik?’ 

Zodra we exact weten wat we willen, in onszelf geloven en enthousiast zijn kunnen we een strategie en een plan gaan opstellen om ons nieuwe idee te gaan valideren in de praktijk en daarna op een veilige manier uit te gaan voeren.

De methode van het Passie Profiel heeft zich al sinds 2016 bewezen met een moderne, 360 graden aanpak waarmee we alles uit je gaan halen dat misschien al heel lang verborgen zit. Door te werken op mentaal, emotioneel en (een klein beetje) op spiritueel vlak ontdekken onze klanten niet alleen hun nieuwe richting, maar gaan ze het ook daadwerkelijk doen

Je kunt het PassieProfiel op verschillende manieren volgen en het kan ook onderdeel zijn van een ander traject. Samen bepalen we in het matchgesprek wat jou het best zal ondersteunen en daarna doe ik jou, of je werkgever, een voorstel. 

hoe ziet het traject er uit?

introductiegesprek en eindevaluatie

 • Introductiegesprek om kennis te maken en jouw leerdoelen te bespreken
 • Eindevaluatiegesprek na afronding om zeker te zijn dat we er alles uitgehaald hebben

persoonlijke begeleiding

 • Minimaal 6 uur één-op-één begeleiding met mij als ervaren en gecertificeerde Impact Coach
 • In overleg te bepalen:
  • Online of Live sessies
  • Lokatie van de live-sessies
  • Duur van de sessies
 • Elke 2 weken een sessie

digitale leeromgeving

 • Direct toegang tot de 6 modules in onze digitale leeromgeving met ruim 35 video’s en opdrachten
 • Elke 2 weken gaat er een nieuwe module open
 • Een jaar toegang tot de leeromgeving

persoonlijk passieprofiel

 • Als afronding ontvang je van mij jouw persoonlijke Passie Profiel; een gepersonaliseerde blauwdruk en samenvatting van jouw traject.

wat verwacht ik van jou?

 • Durf voor jezelf te kiezen en sta open voor een andere, modernere en speelsere aanpak. Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd had
 • Geniet van jouw reis. Je gaat op onderzoek uit en meestal zie je niet direct het hele plaatje. Laat los en wees nieuwsgierig
 • Committeer jezelf. Doe het werk dat we je geven, vertrouw het proces, vertrouw mij als jouw reisleider en zoek geen excuses

MEER WETEN OVER DE HET PASSIEPROFIEL?

Blijf niet langer zitten waar je niet lekker zit en neem contact op!

1

maak direct een afspraak

Kies zelf een datum:

2

mail Me

voor alle vragen:

3

bel me/whatsapp me

ma - vrij, 10:00 - 16:00

+31 6 3301 8540