Het Passie Profiel

‘wanneer je werk doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken

Hoe zou jouw leven eruit zien wanneer je precies wist wat echt jouw ding, jouw Passie is en dat vol vertrouwen zou kunnen omzetten naar werk dat je meer energie, voldoening en vrijheid geeft, zonder je te laten leiden door twijfel, onzekerheid of de angst om te falen?

Het Passieprofiel
Alle verandering begint met een beslissing

Het Passie Profiel is de moderne Methode die nieuwsgierige en gedreven professionals met carrière twijfels helpt om op een eigenzinnige manier te ontdekken waar ze écht blij van worden en bewuste keuzes te gaan maken, zodat ze hun inkomen kunnen gaan verdienen met werk dat past bij wie ze werkelijk zijn. Het is onze visie om een betere wereld te creëren door mensen in staat te stellen om hun eigen toekomst te kiezen en te gaan verwezenlijken.

De Methode voor Het Passie Profiel is sinds 2010 ontwikkeld door Bas Smeets die met ‘Maak Jouw Impact’ al meer dan 10 jaar laat zien dat zijn aanpak succesvol is. Het Passie Profiel is gebaseerd op gedegen onderzoek, de kennis van talloze experts en jarenlange praktische toepassing met meer dan 1000 klanten.

Het programma Passie Profiel is gericht op professionals die het liefst bij een organisatie werken en willen uitvinden in welke rol, op welke manier en in welke soort organisatie zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Het resultaat? Meer plezier, succes, energie en geluk. Het zou natuurlijk zomaar kunnen gebeuren dat je door dit traject te volgen erachter komt dat er toch een ondernemer in jou schuilt.

het passieprofiel kan ook onderdeel zijn van een persoonlijk coachingstraject!

Het Passie Profiel Traject

In 3 maanden tijd naar helderheid over wie je echt bent, jouw unieke talenten en passie. Je overwint je twijfels, komt in je kracht en maakt een gedegen implementatieplan.

Iedereen wil uiteindelijk een goed inkomen verdienen met werk waar hij energie van krijgt, voldoening uit haalt en succesvol in kan zijn.
Het begint allemaal met duidelijke antwoorden op de vragen ‘wie ben ik?’ en ‘wat wil ik?’ Zodra we exact weten wat we willen, in onszelf geloven en enthousiast zijn kunnen we een strategie en een plan gaan opstellen om ons nieuwe idee te gaan valideren in de praktijk en daarna op een veilige manier uit te gaan voeren.

De methode van het Passie Profiel heeft zich al sinds 2016 bewezen met een moderne, 360 graden aanpak waarmee we alles uit je gaan halen dat misschien al heel lang verborgen zit. Door te werken op mentaal, emotioneel en (een klein beetje) op spiritueel vlak ontdekken onze klanten niet alleen hun nieuwe richting, maar gaan ze het ook daadwerkelijk doen.

Hoe ziet het traject er uit?

Introductie gesprek en eindevaluatie

 • Introductiegesprek om kennis te maken en jouw leerdoelen te bespreken
 • Eindevaluatiegesprek na afronding om zeker te zijn dat we er alles uitgehaald hebben

 

 

Digitale leeromgeving

 • Toegang tot de 6 modules in onze digitale leeromgeving met ruim 35 video’s en opdrachten
 • Elke 2 weken gaat er een nieuwe module open
 • Een jaar toegang tot de leeromgeving

Persoonlijke begeleiding

 • Een-op-een coaching sessies met mij als ervaren en gecertificeerde Impact Coach
 • Afhankelijk van het Online of Live pakket vinden de sessies online of op locatie plaats en wordt de duur in overleg met de coach bepaald
 • Elke 2 weken een sessie

 

 

Persoonlijk passie profiel

 • Als afronding ontvang je van mij jouw persoonlijke Passie Profiel

wat verwacht ik van jou?

 • Durf voor jezelf te kiezen en sta open voor een andere, modernere en speelsere aanpak. Als je doet wat je altijd deed krijg je wat je altijd had

 • Geniet van jouw reis. Je gaat op onderzoek uit en  meestal zie je niet direct het hele plaatje. Laat los en wees nieuwsgierig

 • Committeer jezelf. Doe het werk dat we je geven, vertrouw het proces, vertrouw mij als jouw reisleider en zoek geen excuses

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Kijk direct voor een plekje in mijn agenda, voor je t weet zijn ze vergeven!

Coaching en training, voor jouw brein.

Waarom je juist hier moet zijn: 

Positive Development Academy is een ABNLP internationaal geaccrediteerd opleidingsinstituut

  • gecertificeerde opleidingen: 
   • NLP Practitioner
   • NLP Master Practitioner

Positive Development Academy

die alles direct aan het rollen brengt

©Positive Development Academy 2022