positive development academy

Coaching en Training voor jouw brein

COACHING EN MENTORING VOOR BLIJVENDE VERANDERING

Ontdek jouw weg naar meer plezier en balans in je leven​

Ben je op zoek naar meer voldoening in je leven?
Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt?
Of loop je vast in bepaalde patronen en weet je niet hoe je verder moet?
Dan ben je hier op de juiste plek.

Wij geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. We begrijpen dat iedereen uniek is, met zijn eigen dromen, uitdagingen en doelen. Daarom bieden we geen one-size-fits-all oplossingen, maar werken we samen met jou aan een traject dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Samen kunnen we ontdekken hoe ik je kan helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Of je nu op een kruispunt in jouw carrière staat, jouw relaties wilt versterken, zelfvertrouwen wilt opbouwen, een burn-out wilt voorkomen of eruit wilt opbloeien, of simpelweg een algeheel gevoel van welzijn wilt ervaren, ik bied de begeleiding en inspiratie die je nodig hebt om te groeien en te bloeien.

 

Klaar om de eerste stap te zetten op jouw reis naar groei en verandering? Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

waarom kiezen voor coaching of mentoring bij astrid?

Op maat: Jouw reis is uniek, en ik begrijp dat als geen ander. Daarom bied ik persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding die specifiek gericht is op jouw behoeften, doelen en uitdagingen.

Persoonlijke ondersteuning: Je staat er niet alleen voor. Als jouw coach ben ik er om je te begeleiden, te motiveren en je verantwoordelijk te houden voor jouw groei. Samen creëren we een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij kunt bloeien.

Diepgaand Inzicht: Samen duiken we diep in jouw innerlijke wereld en ontrafelen we verborgen overtuigingen, patronen en obstakels die jouw groei tegenhouden. Dit diepgaande inzicht legt een stevige basis voor jouw transformatie.

Praktische HulpmiddelenVerandering begint pas echt wanneer je in actie komt. Daarom krijg je praktische tools en effectieve technieken aangereikt die je direct kunt toepassen in jouw dagelijks leven. Zo kun je stap voor stap werken aan jouw doelen.

 Je hebt alles al in je: Jij bent de expert van jouw eigen leven. Mijn coaching is gericht op het versterken van jouw vermogen om beslissingen te nemen, stappen te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw groei.
 

Holistische Benadering: Persoonlijke ontwikkeling omvat meer dan alleen mentale aspecten. We besteden aandacht aan lichaam, geest en ziel, zodat je een diepgaande en blijvende transformatie ervaart.

Stappen naar blijvende verandering: Herkennen, erkennen, concluderen en toepassen van oude en nieuwe patronen vormen de kern van mijn aanpak. Deze stappen zijn de basis voor alle verandering en leiden tot groei op alle niveaus van jouw leven.

Veerkracht: Jouw doel gaat verder dan tijdelijke verandering. Ik ondersteun jou bij het opbouwen van veerkracht en het behouden van jouw vooruitgang op de lange termijn.

Ik maak gebruik van verschillende methoden en technieken en werk altijd op maat. Je krijgt een persoonlijk samengesteld pakket van motiverende tools, oefeningen die je mindset veranderen, en methodieken waarop je altijd kunt terugvallen.

zij gingen jou voor:

hoe ondersteun ik jou?

m

premium mentoring

Individuele mentoring gericht op het bereiken van jouw persoonlijke doelen. We ontrafelen samen jouw kansen en gaan op onderzoek naar verschillende perspectieven. 

b

Burn-out / bore-out begeleiding

Jouw traject wordt op maat ingericht, ondersteund door mijn unieke programma: ‘Energie in balans’ 

Voor iedereen die te maken heeft met klachten vanwege stress en oververmoeidheid, burn-out en bore-out.

b

brainspotting

Brainspotting is een krachtige tool om emotionele en fysieke blokkades te overwinnen, zodat diepgaande transformatie mogelijk wordt gemaakt. Als brainspotting therapeut ondersteun ik je in je proces om om te gaan met traumatische ervaringen en meer veerkracht te ontwikkelen. 

Hier vind je meer informatie over brainspotting.

c

persoonlijke coaching

Coachingstrajecten gericht op het herkennen van niet-helpende gedachten en patronen, het onderzoeken van obstakels en hulpbronnen zodat je jouw doelen makkelijker en sneller bereikt.

l

Loopbaancoaching en onderzoek

Voel je je niet op je plaats in werk of studie?

Dan ben je hier aan het goede adres: In het programma ‘ het PassieProfiel’, onderzoek ik samen met jou wat je blauwdruk is. Wat motiveert en drijft jou? Waar word je blij van? Wat is jouw persoonlijke missie? En op welke manier kun je dat inzetten om je inkomen te genereren?

Hier vind je meer informatie over het PassieProfiel

t

talentscan

Wil je meer inzicht in jouw talenten en motivatievoorkeuren

Misschien sta je voor een belangrijke keuze of wil je weten of een bepaalde vacature iets voor jou is. Misschien ben je werkgever en wil je meer inzicht in de onderliggende talenten en motivatie van je werknemers.Deze scan geeft inzicht in onderliggende en onderbewuste patronen en voorkeuren. 

Hier vind je meer informatie over de talentscan

voor de durfal

Trek je stoute schoenen aan en zet je eerste stap!

1

maak direct een afspraak

Kies zelf een datum:

2

mail Me

voor alle vragen:

3

bel me/whatsapp me

ma - vrij, 10:00 - 16:00

+31 6 3301 8540