positive development academy

Coaching en Training voor jouw brein

VERFIJN JE skills in vragen stellen leiding nemen uitdagen confronteren verbindining

schrijf je je in voor 21 mei 2024? dan krijg je in jouw pakket een paragliding vlucht erbij!

step up your game: verfijn je skills en vul je toolkit

onbewsute patronen zichtbaar maken om motivatie en houding te leren kennen

Dompel jezelf onder in de kunst van excellent coachen en ontdek hoe je jouw deelnemers en klanten nog beter kunt ondersteunen in hun coach- of mentoringtrajecten. Deze training biedt jou als gepassioneerde professional of aanstaande professional in het vak een diepgaande verkenning van essentiële coachingsvaardigheden, met als doel om je impact te vergroten en echt verschil te maken in het leven van anderen.

met welke kleur kijken we naar de wereld

Tijdens deze dynamische en praktijkgerichte training leer je niet alleen om vragen te stellen als een meester, waardoor je moeiteloos de cruciale informatie kunt achterhalen die nodig is om de doelen van je klanten te bereiken, maar ook om een coachtraject effectief op te bouwen. 

Je krijgt inzicht in hoe een coachingssessie eruit hoort te zien, welke hulpmiddelen je nodig hebt en hoe je jouw eigen houding kunt optimaliseren om een betere coach te worden.

Na het volgen van de training:

 • Weet jij als geen ander welke vragen je stelt om de informatie naar bven te halen waarvan jouw klant niet eens wist dat ze bestond.
 • Heb je tools om jouw trajecten en sessies zo in te richten dat je moeiteloos een structuur op kunt zetten die bij jou past
 • Is je bewustzijn over jouw waarde gegroeid en sta je daar ook echt achter.
 • Heb je toegang tot nog meer  praktische tools, die je in jouw praktijk kunt inzetten. 
 • Kun je op een compassievolle manier onderbreken, uitdagen en confronteren.
 • Zul je zijn gegroeid in bekwaamheid en zelfvertrouwen en kun je een nog diepere verbinding maken met jouw klanten.
 • Verbeter je jouw effectiviteit als begeleider door deze kennis toe te passen in jouw praktijk.
brein, onderbewuste, patronen

Een complete ervaring
Tijdens onze trainingen op het schitterende Tenerife hoef jij je nergens zorgen over te maken, behalve over je eigen groei en ontwikkeling. Wat houdt dat in? 

 1. Trainingssessies:
  Intensieve en op maat gemaakte trainingssessies met ervaren trainers Astrid en Oscar.
 2. Vervoer van en naar de luchthaven:
  Comfortabel transport van en naar de luchthaven op de eerste en laatste dag van het retreat, zodat jouw reis soepel verloopt.
 3. Accommodatie:
  Een ontspannen verblijf in een rustig gelegen accommodatie met een prachtig uitzicht op de oceaan, en alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.
 4. Maaltijden:
  Geniet van heerlijke gerechten tijdens je verblijf met speciale aandacht voor de aankomst- en vertrekdag. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen. Op de aankomstdag en op donderdag verzorgen we een heerlijk diner op het dakterras. We sluiten de training af met een uitgebreide lunch op vrijdag. 
 5. Drankjes en Versnaperingen:
  Tijdens de trainingssessies zijn drankjes en versnaperingen aanwezig, zodat je fris en geconcentreerd kunt blijven.
 6. Kosteloos Overnachten:
  Deelnemers die beide trainingen volgen, hebben de mogelijkheid om kosteloos te overnachten tijdens de tussenliggende dagen. Een waardevol extraatje ter waarde van €300 per persoon.

Dagelijkse activiteiten

 • Ochtendstart in de buitenlucht met meditatie, Qi Gong of ademwerk
 • Ontbijt op één van de terrassen
 • Trainingsblok van ca 2,5 uur
 • Lunch
 • Siësta / Rust – tijd voor zelfreflectie of wandeling
 • Praktische oefeningen blok van ca 1,5 uur
 • Gezamenlijk diner 


Verdere activiteiten: 

 • Stiltewandeling met voorafgaand een opstelling
 • Optioneel:  1 op 1 sessie met Oscar of Astrid
 • Optioneel: brainspottingsessie met Astrid
 • Paraglidingvlucht (voor de vroegboekers inbegrepen)

wat anderen zeggen

In 1 Woord : WOW! Op gevoel ben ik uitgekomen bij Astrid (van Positive Development Acedemy) en ik had op geen ander moment beter naar mezelf kunnen luisteren. Wat heeft dit mij veel gebracht, veel laten inzien, veel doen loslaten en veel doen leren. Dichter bij mezelf gekomen, mijn eigen proces doorlopen en een enorme stap gemaakt om ook anderen nóg beter te kunnen helpen, inspireren en motiveren. Astrid doet alles “op maat” en gooit met alle liefde de hele planning om als dat voor jou beter past. Astrid doet dit echt met heel haar hart. Vanuit dit mooie hart heeft ze mijn hart geraakt. Ze is een topper en ik kijk nu al uit naar de volgende keer…. want ja, je wil altijd meer als je hier bent geweest 😉

renate

coach bij chare coaching

Ik heb de hNLP+ Practioner opleiding gevolgd. NLP houdt enorm veel in, en NLP Master Astrid slaagt erin om je – in haar eigen no nonsense stijl – heel veel inzichten, kennis en technieken mee te geven in korte tijd. De opleiding is interessant (lees: onmisbaar) voor elke coach of voor iedereen die beter wil leren communiceren en inzicht wil krijgen in hoe het brein werkt. Astrid zorgt voor een veilige omgeving waar je leert door te spelen en veel te oefenen. Ik was onder de indruk van de gigantische progressie dat de andere deelnemers en ik maakten. Dikke vette aanrader, gun dit jezelf!

jeff

eigenaar outspire.be

“Mijn persoonlijke ontdekkingsreis van 16 tot en met 20 mei 2022”, op Tenerife! Samen met Astrid Hartog, oprichtster van Positive Development Academy kreeg ik de kans om 5 dagen lang (samen met haar) op onderzoek te gaan naar…. MEZELF. Aan de hand en met behulp van het programma dat Astrid persoonlijk voor mij, ben ik deze uitdaging aangegaan. Het werd een onvergetelijke reis: De rust van de haciënda, de mooie natuur, het heerlijke weer, de fijne manier van ondersteunen van Astrid… Een kleine greep uit de vele herinneringen die ik heb overgehouden aan de dagen op Tenerife.

iris

eigenaar oog voor zorg & coaching

Fijne training met fijne mensen. Enorme stappen gezet in persoonlijke groei. Ik gun iedereen deze groei!
 
 

anne

fotograaf en begeleider