positive development academy

Coaching en Training voor jouw brein

ervaar de magie van tenerife

Verdiepen & genieten op een unieke magische betoverende inspirerende adembenemende lokatie

ontrafel het onzichtbare

ontrafel de mysteries en duik diep in de wereld van metaprogramma’s

16-20 september 2024

Training

Stel je voor dat je in staat bent om verborgen code’s van denken en gedrag te herkennen. Je begrijpt hoe iemand denkt, motiveert en hoe informatie wordt verwerkt. 

Step up your game

duik diep in zelfontdekking en verfijn je professionele vaardigheden

23-27 september 2024

Training

Deze week staat in het teken van jouw persoonlijke groei en het verfijnen van jouw professionele vaardigheden. Ontdek de magie van excellent coachen.

tenerife

de perfecte plaats om te verdiepen en verbinden

praktische informatie

Deze trainingen zijn extra bijzonder omdat ze alleen op Tenerife worden gegeven. Met een groep van maximaal 3-6 deelnemers en twee trainers is diepgang en resultaat gegarandeerd! Kies je ervoor om beide trainingen te volgen, dan krijg je bovendien 3 overnachtingen gratis!

Schrijf je je in voor 15 mei, dan krijg je van ons als extra kado een paraglidingvlucht. Zo maak je van jouw training een nog mooiere ervaring!

Waarom onze trainingen?

Unieke trainingen: Specifiek ontwikkeld voor gepassioneerde professionals in persoonlijke ontwikkeling en begeleiding

Kleine groepen: Maximaal 6 deelnemers per training voor optimale persoonlijke aandacht.

Unieke lokatie: Villa gelegen aan de voet van de vulkaan de Teide met een adembenemend uitzicht over de oceaan

Inspirerende omgeving: Perfecte setting voor leren en reflectie.

Ervaren trainers: Astrid en Oscar, experts in hNLP, systemisch werk, coachvaardigheden en het begeleiden van grote en kleine groepen.

de trainers

Astrid is gecertificeerd hNLP trainer en opleider in oa Systemisch werk en Coachvaardigheden en is eigenaar van Opleidingsinstituut Positive Development Academy

Oscar is hNLP Master Coach en expert in Zintuiglijk Scherpzinnig Waarnemen en observeren. 

Samen hebben zij al veel groepen begeleid, van groot (200+) tot klein. Hun voorkeur is met kleine groepen de diepte in te gaan om zoveel mogelijk kennis te delen. 

tip

Langer verblijf: 

Verleng je reis om de effecten van de trainingen lekker te laten doorwerken, te genieten en meer van het eiland te verkennen.

Vervoer: 

Er zijn prima busverbindingen of kies voor het huren van een auto om Tenerife verder te ontdekken.

data en tijden

Week 1: 16-20 September 2024
Week 2: 23-27 September 2024

De trainingen starten op maandag om 16:00 uur en eindigen op vrijdag rond 15:00

Er is mogelijkheid (op basis van beschikbaarheid) om beide trainingen te volgen. 

 

kosten

Kosten: 1875,- (excl. BTW per training) Bij inschrijving voor beide trainingen zijn de tussenliggende 3 overnachtingen incl. ontbijt gratis.

Reservering: tot 15 mei mogelijk voor 150,- (excl. BTW) per training. Bij definitieve inschrijving worden de kosten in mindering gebracht.

Betaling in termijnen in overleg mogelijk. (Laatste betaling dient uiterlijk voor aanvang van de training te zijn betaald)

ontdek de voordelen

Inspirerende Omgeving: Geniet van de unieke ervaring van leren in een inspirerende omgeving aan de voet van de vulkaan de Teide. De rustgevende atmosfeer draagt bij aan een dieper begrip en effectieve toepassing van de aangeleerde vaardigheden.
 

Ruimte voor Reflectie: De prachtige locatie op 500m hoogte biedt een panoramisch uitzicht over de oceaan, waardoor je de perfecte ruimte hebt voor zelfreflectie. Los van de dagelijkse routine kun je je volledig richten op je persoonlijke ontwikkeling.

Kleine Groepen, Grote Impact: Dankzij de beperkte groepsgrootte (3-6 deelnemers) is er voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng en praktische oefeningen. Dit bevordert een intensievere leerervaring en individuele aandacht van de trainers.

Ruimte voor Reflectie: De prachtige locatie op 500m hoogte biedt een panoramisch uitzicht over de oceaan, waardoor je de perfecte ruimte hebt voor zelfreflectie. Los van de dagelijkse routine kun je je volledig richten op je persoonlijke ontwikkeling.

Kleine Groepen, Grote Impact: Dankzij de beperkte groepsgrootte (3-6 deelnemers) is er voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng en praktische oefeningen. Dit bevordert een intensievere leerervaring en individuele aandacht van de trainers.

Vakantiecombinatie: Maak van je trainingservaring een onvergetelijke vakantie. Tenerife biedt diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals wandelingen langs vulkanische landschappen, strandontspanning en culturele verkenningen. Verleng je verblijf en geniet van de zon, zee en de rijke cultuur van het eiland.

Prijsvergelijking: Vergelijkbaar met trainingen in Nederland, bieden wij deze unieke ervaring voor hetzelfde bedrag. Waarom niet investeren in je persoonlijke groei en tegelijkertijd genieten van de prachtige omgeving van Tenerife? Een training op een tropische locatie voor hetzelfde tarief als een binnenlandse cursus maakt de keuze eenvoudig.

Fiscale Voordelen: Ontdek de mogelijkheden voor fiscale aftrekbaarheid, aangezien opleidingskosten vaak aftrekbaar zijn. Combineer zakelijk nut met persoonlijke ontspanning en profiteer van de voordelen van een leerervaring op Tenerife.

ja, ik ga mee!

jouw training-retreat is inclusief

Bij onze trainingen op het adembenemende Tenerife is jouw complete ervaring inbegrepen, zodat je je volledig kunt concentreren op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit is wat je mag verwachten: 

1. Trainingssessies: 
Intensieve en op maat gemaakte trainingsessies met ervaren trainers Astrid en Oscar. 

2. Vervoer van en naar de luchthaven (Tenerife Sur)
Comfortabel transport van en naar de luchthaven op de eerste en laatste dag van het retreat, zodat jouw reis soepel verloopt. 

3. Accomodatie:
Een ontspannen verblijf in een rustig gelegen accomodatie met prachtig uitzicht op de oceaan, een egen zwembad en alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. 

4. Maaltijden: 
Geniet van heerlijke gerechten tijdens je verblijf met speciale aandacht voor de aankomst- en vertrekdag. Ontbijt en lunch zijn inbegrepen. Op de aankomstdag en op donderdag verzorgen we een heerlijk diner op het dakterras. We sluiten de training af met een uitgebreide lunch op vrijdag. 

5. Drankjes en versnaperingen: 
Tijdens de trainingssessies zijn drankjes en versnaperingen aanwezig, zodat je fris en geconcentreerd kunt blijven. 

6. Kosteloos overnachten:
Deelnemers die beide trainingen volgend, hebben de mogelijkheid om kosteloos te overnachten tijdens de tussenliggende trainingsdagen. Een waardevol extraatje twv ruim 300 euro per persoon. 

1. Definitief inschrijven voor 15 mei: een paragliding vlucht kado! 
2. Langer verblijf: Tips en indien nodig begeleiding bij boeken accomodatie. 

ontrafel het onzichtbare

ontrafel de mysteries en duik diep in de wereld van metaprogramma’s en meer

16-20 september 2024

Opleiding

Step up your game

duik diep in zelfontdekking en verfijn je professionele vaardigheden

23-27 september 2024

Opleiding