positive development academy

Coaching en Training voor jouw brein

Verdiep & Versterk: Leer & Geniet op een unieke magische betoverende inspirerende adembenemende lokatie

Vorige slide
Volgende slide

Dit is jouw kans!
Stap uit de dagelijkse sleur en dompel jezelf onder in een unieke leerervaring op het adembenemende Tenerife!

Verlang je naar een unieke manier om jezelf als coach, trainer of begeleider in persoonlijke ontwikkeling naar nieuwe hoogten te tillen? Dan is dit de mogelijkheid die je zoekt! In september organiseer ik weer twee exclusieve trainingen, speciaal ontworpen voor (aanstaand) coaches, trainers en begeleiders in persoonlijke ontwikkeling, op het betoverende eiland Tenerife.

Met een bijzonder kleine groep van slechts 3-6 deelnemers per training, garanderen wij een intieme en diepgaande leeromgeving waarin je direct toepasbare kennis en technieken zult verkrijgen om jouw vak en passie te versterken.

Ben jij klaar om jezelf te laten onderdompelen in een wereld van groei, ontdekking en empowerment, te midden van de adembenemende natuurlijke schoonheid van dit eiland?

Dan is dit is jouw uitnodiging om de volgende stap te zetten in jouw reis als begeleider en mentor. Ben jij er klaar voor om te schitteren?

Gun jezelf dan deze een zeldzame kans en  bereid je voor op een reis vol ontdekkingen, groei en verbinding, en maak je klaar om jezelf te overstijgen als begeleider en mentor. Welkom op Tenerife, waar jouw transformatie begint.

Grijp deze zeldzame kans voor je plek vergeven is!

keuze uit twee trainingen

of volg ze allebei!

Training 1: 
Ontrafel de mysteries: Diep duiken in Metaprogramma’s.

Metaprogramma’s zijn als de verborgen code van ons denken en gedrag, de subtiele filters waardoor we de wereld om ons heen interpreteren en erop reageren. Ze zijn als de software die onze mentale processen aanstuurt, bepalend voor onze motivatie, houding en acties.

Deze metaprogramma’s spelen een cruciale rol in het begeleiden van anderen, of je nu coach, therapeut of mentor bent. Door diepgaande kennis van metaprogramma’s te hebben, kun je als begeleider de sleutel tot transformatie in handen hebben.

Stel je voor dat je als coach in staat bent om de metaprogramma’s van je cliënt te herkennen. Je begrijpt hoe ze denken, wat hen motiveert en hoe ze informatie verwerken. Dit stelt je in staat om op maat gemaakte interventies te ontwerpen die nauw aansluiten bij hun unieke behoeften en doelen.

Maar niet alleen dat, door zelfbewustzijn te ontwikkelen over je eigen metaprogramma’s, kun je jezelf ook effectiever sturen als begeleider. Je kunt je communicatiestijl aanpassen, je interventies verfijnen en een dieper niveau van verbinding tot stand brengen met je cliënten.

In onze training leer je niet alleen hoe je metaprogramma’s kunt ontrafelen en herkennen bij anderen, maar ook hoe je deze kennis praktisch kunt toepassen in je begeleidingspraktijk. In tegenstelling tot traditionele NLP-opleidingen, gaan we verder dan alleen de basis en leren we je hoe je deze kennis kunt integreren in jouw unieke aanpak, zodat je echt het verschil kunt maken in het leven van anderen.

Training 2:  
Excelleren in coaching: Ontdek de kunst van begeleiding

Dompel jezelf onder in de kunst van excellent coachen en ontdek hoe je jouw deelnemers en klanten nog beter kunt ondersteunen in hun coach- of mentoringtrajecten. Onze tweede training biedt professionals en aanstaande professionals in het vak een diepgaande verkenning van essentiële coachingsvaardigheden, met als doel om hun impact te vergroten en echt verschil te maken in het leven van anderen.

Tijdens deze dynamische en praktijkgerichte training leer je niet alleen om vragen te stellen als een meester, waardoor je moeiteloos de cruciale informatie kunt achterhalen die nodig is om de doelen van je klanten te bereiken, maar ook om een coachtraject effectief op te bouwen. Je krijgt inzicht in hoe een coachingssessie eruit hoort te zien, welke hulpmiddelen je nodig hebt en hoe je jouw eigen houding kunt optimaliseren om een betere coach te worden.

Daarnaast behandelen we gevorderde coachingsvaardigheden, zoals het compassievol onderbreken, het uitdagen en confronteren van je klanten met een open en oordeelloze houding, en het gebruik van je lichaam als een stemvork voor de behoeften en emoties van je cliënten.

Stap voor stap zul je groeien in zelfvertrouwen en bekwaamheid, waardoor je in staat bent om effectiever te coachen, krachtiger te ondersteunen en diepgaander te verbinden met de mensen die je begeleidt. Ben jij klaar om te transformeren en het verschil te maken als coach van excellente klasse?”Deze training is ontworpen voor zowel startende als gevorderde coaches, trainers en therapeuten.

de voordelen op een rijtje

Inspirerende Omgeving: Geniet van de unieke ervaring van leren in een inspirerende omgeving aan de voet van de vulkaan de Teide. De rustgevende atmosfeer draagt bij aan een dieper begrip en effectieve toepassing van de aangeleerde vaardigheden.
 

Ruimte voor Reflectie: De prachtige locatie op 500m hoogte biedt een panoramisch uitzicht over de oceaan, waardoor je de perfecte ruimte hebt voor zelfreflectie. Los van de dagelijkse routine kun je je volledig richten op je persoonlijke ontwikkeling.

Kleine Groepen, Grote Impact: Dankzij de beperkte groepsgrootte (3-6 deelnemers) is er voldoende ruimte voor persoonlijke inbreng en praktische oefeningen. Dit bevordert een intensievere leerervaring en individuele aandacht van de trainers.

Vakantiecombinatie: Maak van je trainingservaring een onvergetelijke vakantie. Tenerife biedt diverse ontspanningsmogelijkheden, zoals wandelingen langs vulkanische landschappen, strandontspanning en culturele verkenningen. Verleng je verblijf en geniet van de zon, zee en de rijke cultuur van het eiland.

Prijsvergelijking: Vergelijkbaar met trainingen in Nederland, bieden wij deze unieke ervaring voor hetzelfde bedrag. Waarom niet investeren in je persoonlijke groei en tegelijkertijd genieten van de prachtige omgeving van Tenerife? Een training op een tropische locatie voor hetzelfde tarief als een binnenlandse cursus maakt de keuze eenvoudig.

Fiscale Voordelen: Ontdek de mogelijkheden voor fiscale aftrekbaarheid, aangezien opleidingskosten vaak aftrekbaar zijn. Combineer zakelijk nut met persoonlijke ontspanning en profiteer van de voordelen van een leerervaring op Tenerife.

 

training en coaching voor je brein

wat anderen zeggen

In 1 Woord : WOW! Op gevoel ben ik uitgekomen bij Astrid (van Positive Development Acedemy) en ik had op geen ander moment beter naar mezelf kunnen luisteren. Wat heeft dit mij veel gebracht, veel laten inzien, veel doen loslaten en veel doen leren. Dichter bij mezelf gekomen, mijn eigen proces doorlopen en een enorme stap gemaakt om ook anderen nóg beter te kunnen helpen, inspireren en motiveren. Astrid doet alles “op maat” en gooit met alle liefde de hele planning om als dat voor jou beter past. Astrid doet dit echt met heel haar hart. Vanuit dit mooie hart heeft ze mijn hart geraakt. Ze is een topper en ik kijk nu al uit naar de volgende keer…. want ja, je wil altijd meer als je hier bent geweest 😉

renate

coach bij chare coaching

Ik heb de hNLP+ Practioner opleiding gevolgd. NLP houdt enorm veel in, en NLP Master Astrid slaagt erin om je – in haar eigen no nonsense stijl – heel veel inzichten, kennis en technieken mee te geven in korte tijd. De opleiding is interessant (lees: onmisbaar) voor elke coach of voor iedereen die beter wil leren communiceren en inzicht wil krijgen in hoe het brein werkt. Astrid zorgt voor een veilige omgeving waar je leert door te spelen en veel te oefenen. Ik was onder de indruk van de gigantische progressie dat de andere deelnemers en ik maakten. Dikke vette aanrader, gun dit jezelf!

jeff

eigenaar outspire.be

“Mijn persoonlijke ontdekkingsreis van 16 tot en met 20 mei 2022”, op Tenerife! Samen met Astrid Hartog, oprichtster van Positive Development Academy kreeg ik de kans om 5 dagen lang (samen met haar) op onderzoek te gaan naar…. MEZELF. Aan de hand en met behulp van het programma dat Astrid persoonlijk voor mij, ben ik deze uitdaging aangegaan. Het werd een onvergetelijke reis: De rust van de haciënda, de mooie natuur, het heerlijke weer, de fijne manier van ondersteunen van Astrid… Een kleine greep uit de vele herinneringen die ik heb overgehouden aan de dagen op Tenerife.

iris

eigenaar oog voor zorg & coaching

Fijne training met fijne mensen. Enorme stappen gezet in persoonlijke groei. Ik gun iedereen deze groei!
 
 

anne

fotograaf en begeleider

ga je mee naar tenerife?

Werk je met mensen of wil je dat gaan doen? Verdiep je in een prachtige omgeving!

Maximaal 6 deelnemers per training