positive development academy

Coaching en Training voor jouw brein

ervaar de magie van tenerife

Verdiepen & genieten op een unieke magische betoverende inspirerende adembenemende lokatie

AANKOMENDE TRAININGEN IN TENERIFE:

ONTRAFEL HET ONZICHTBARE

ontrafel de mysteries en duik diep in de wereld van metaprogramma’s

16-20 september 2024

Training

Stel je voor dat je in staat bent om verborgen code’s van denken en gedrag te herkennen. Je begrijpt hoe iemand denkt, motiveert en hoe informatie wordt verwerkt. 

STEP UP YOUR GAME

duik diep in zelfontdekking en verfijn je professionele vaardigheden

23-27 september 2024

Training

Deze week staat in het teken van jouw persoonlijke groei en het verfijnen van jouw professionele vaardigheden. Ontdek de magie van excellent coachen.

tenerife

de perfecte plaats om te verdiepen en verbinden

in alle rust verbinden

Een verdiepende training in een kleinschalige en daardoor intensieve setting verdient een prachtige lokatie waar je tot rust kunt komen tussen de trainingen door. Ontdek de magie van Tenerife en de ontspanning die het eiland jou biedt. Even uit je vertrouwde omgeving zodat je nieuwe patronen en inzichten sneller en makkelijker laat landen. 

in alle rust ontwikkelen

Hier zorg je niet alleen voor je professionele ontwikkeling maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij ondersteunen je op dat pad met maar liefst twee trainers, waardoor jouw volledige aandacht bij jezelf en jouw groei kan zijn. 

kies uit twee trainingen

of volg ze allebei!

Deze trainingen zijn extra bijzonder omdat ze alleen op Tenerife worden gegeven. Met een groep van maximaal 3-6 deelnemers en twee trainers is diepgang en resultaat gegarandeerd! Kies je ervoor om beide trainingen te volgen, dan krijg je bovendien 3 overnachtingen gratis!

Schrijf je je in en voldoe je de inschrijvingskosten (150 €) voor 21 mei, dan krijg je van ons als extra kado een paraglidingvlucht.* Zo maak je van jouw training een nog mooiere en onvergetelijke ervaring!

de lokatie

omgeving

We verblijven in de omgeving van het bergdorp Arona, op 500m hoogte op de helling van de Roque del Conde en met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Vanuit onze locatie ben je binnen 20 minuten aan het strand van Adeje of in het leuke havenplaatsje Los Christianos. Ook het vliegveld is binnen 20 minuten bereikbaar. 

In de omgeving kun je fijne wandelingen maken, naar de Roque del Conde of naar de bakker in het dorp. 

la casa

Het huis is ingericht in Boho-stijl en van alle gemakken voorzien. Zowel binnen als buiten is het heerlijk. Het huis straalt rust en ontspanning uit en ligt op een ommuurd prive-terrein. Je kunt genieten van een heerlijk duik in het zwembad, een drankje op het terras of het balkon. Voor de deelnemers zijn 3 tweepersoonskamers beschikbaar en twee volledig uitgeruste badkamers. 

* Indien het weer en de veiligheidsaspecten ter plaatse het toelaten in de week dat jij er bent. Wij volgen hierin het advies van de professionals die ons begeleiden tijdens de tandemvlucht. Compensatie is in het geval dat de vlucht om deze redenen niet kan doorgaan niet aan de orde.

ontrafel het onzichtbare

ontrafel de mysteries en duik diep in de wereld van metaprogramma’s en meer

16-20 september 2024

Opleiding

Step up your game

duik diep in zelfontdekking en verfijn je professionele vaardigheden

23-27 september 2024

Opleiding

ga je ook mee naar tenerife in september?

kies de training die bij je past! (of volg ze allebei)